Oktagon Prime 1: Wittner proti Horváthovi v premiérovém turnaji na Slovensku

Oktagon Prime 1: Wittner proti Horváthovi v premiérovém turnaji na Slovensku zdroj: Profimedia

Už v pátek se ve slovenské Košice Crow Aréně představí "odnož" organizace Oktagon s názvem Oktagon Prime 1.

Andrej Kalašnik vs. Gabriel Fuksz

V prvním z předzápasů se předvede český zápasník  ve welterové váze Andrej Kalašnik (3-1). Proti němu nastoupí Slovák Gabriel Fuksz (1-1), který se bude snažit před domácím publikem o svojí druhou výhru v kariéře. 

Ladislav Majerník vs. Ján Velič

Čech Ladislav Majerník (0-2) se utká s dalším domácím borcem Jánem Veličem (0-1) o první výhru v kariéře.  

Jan Hudák vs. Samuel Daňko

Jan Hudák (2-4) známý také jako rozhodčí vzal nabídku na zápas na poslední chvíli jako náhrada. S ním se v kleci představí Samuel Daňko (3-0), který ještě neochutnal porážku.

Pavol Langer vs. Tomáš Peleška

Pavol Langer (7-7) patří už ke zkušenějším fighterům. V oktagonu už se potkal s Machem Muradovem a porazil Václava Mikuláška. Tomáš Peleška (3-3-1) se vrací po roce a půl a vyléčeném zranění nohy, na svém kontě má také porážku Václava Mikuláška.

Jakub Dohnal vs. Samuel Liška

Jakub Dohnal (4-1) nastupuje do tohoto zápasu jako veliký favorit, protože Samuel Liška (1-3) zaznamenal zatím jedinou výhru, zatímco Dohnal jen jednou jedinkrát prohrál. 

Denis Tripšanský vs. Tomáš Kvapil

Denis Tripšanský (3-1) nastoupí v prvním hlavním zápase proti Tomáši Kvapilovi (5-1). Jsou to mladí borci a jeden z nich bohužel nejspíš utrpí teprve druhou prohru kariéry.

Gabriel Torok vs. David Hošek

Domácí zápasník Gabriel Torok (1-5-1) drží sérii pěti porážek v řadě. Rád by ji přerušil fightem proti nezkušenému Davidu Hoškovi (1-1-1), který je bývalý boxer.

Ronald Paradeiser vs. Aliston Cordeiro Aguiar

Zde se očekává veliká řežba. Ronald Paradeiser (8-5) slavil sedm výher K.O. Jeho soupeřem bude Brazilec s fialovým páskem z brazilského jiu jitsu Aliston Cordeiro Aguiar (7-5), který všechny své výhry slavil před limitem.

Martin Buday vs. Yevgeny Orlov

Dvě těžké váhy. Na Slovensku hodně oblíbený Martin Buday (5-1) proti neznámému Ukrajinci Yevgeny Orlovovi (1-0). Ten svůj první zápas vyhrál s absolutním přehledem a vzhledem k pouze jednomu zápasů bude velice nevypočítatelný.

Filip Macek vs. Dmytro Vlasiuk

Velezkušený Filip Macek (20-14-1) si zopakuje zápas z loňského Heroes Gate s Dmytrem Vlasiukem (14-1). Macek mu bude chtít vrátit porážku a drží 4 zápasovou vítěznou šňůru. Vlasiuk mezi tím nestihl jediný zápas.

Josef Wittner vs. Adam Horváth

Hlavní zápas. Domácí Josef Wittner (11-1) se skvělou bilancí ve střední váze nastoupí poprvé do welteru. Jeho soupeř bude Adam Horváth (8-3) z Maďarska který drží 3 výhry v řadě a hlavně sedm z osmi výher získal submisí. 

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články