Třetí pokračování MMAsters už dnes! Na své si přijdou fanoušci MMA i postojářských přestřelek

Třetí pokračování MMAsters už dnes! Na své si přijdou fanoušci MMA i postojářských přestřelek Oficiální plakát akce MMAsters 3 | zdroj: FOTO: MMAsters League

Už dnes v 19:00 vypukne třetí pokračování MMAsters. Na jaké zápasy se můžeme těšit?

Na domácí půdě v rámci bojových sportů pomalu ale jistě roste další zajímavá organizace. MMAsters League už během prvních dvou akcí ukázala, že je zárukou kvalitní podívané. Kromě MMA si na své přijdou také fanoušci, kteří preferují K-1 či MMA striking (v podstatě thaibox v malých rukavicích). Nezapomenutelná byla například válka Jakuba Krofty se Štěpánem Gubou

Na třetí pokračování si organizátoři připravili celkem 9 zápasů. V hlavním souboji večera se ostřílený thaiboxer Jakub Klauda pobije podle pravidel K-1 s Polákem Łukaszem Radoszem. Oba sbírají úspěchy na světových i evropských šampionátech a čeká nás tedy velmi kvalitní podívaná. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený MMAsters League (@mmasters_league)

Tvrdý zápas slibuje také střet Klaudova kolegy z Highladners Trutnov Ondry Marvana se zástupcem pražského Tolja gymu Gorem Harutjunjanem. Tenhle souboj v malých rukavicích rozhodně nudit nebude! Podobný střet nabídne také zajímavý duel Ondřej Malina versus Tomáš Laube, v němž se trojnásobný mistr ČR v Muaythai postaví ostřílenému kickboxerovi.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený MMAsters League (@mmasters_league)

Luboš Lesák se do paměti široké veřejnosti zapsal naposledy svými nekompromisními výkony v turnaji Oktagon Underground. Tenhle velezkušený postojář se rozhodl vyzkoušet také MMA. Zasvětit do tajů nového sportu ho přijede Vitaly Baryshnikov z Ukrajiny. Ten už pár let nezápasil, ale podle bilance platí spíše za zemaře, takže to bude o tom, jestli dokáže Lesáka vzít na zem, protože v postoji se s ním určitě nebude moci měřit.

Svou dokonalou profesionální bilanci bude chtít na 6-0 vylepšit Lukáš Chotěnovský z hradecké All Sports Academy. Jeho ukrajinský soupeř Oleksiy Bondarenko sice tak půvabnou bilancí neoplývá a na kontě má dokonce o jednu prohru víc než vítězství, když už ale vyhrává, tak své soupeře překvapí před limitem. Chotěnovský by sice měl potvrdit roli favorita, ale bude se muset mít na pozoru, aby ho  nezaskočil nějaký "lucky punch".

Soupeře z Ukrajiny bude mít také Max Handanagič, který se loni na bojišti příliš nezdržoval a všechny tři soupeře knockoutoval v prvním kole. Na MMAsters má zatím dokonalou bilanci a určitě bude chtít v loňském trendu pokračovat i letos.

Uvidíme také souboj mladých talentů, ať už pod pravidly K-1 mezi v moravském derby mezi Tomášem Němečkem z Brna a Domenicem Naswetterem z Olomouce, či v MMA mezi hradeckým talentem Václavem Štěpánem a Josefem Štummerem z Liberce, který organizátoři popisují jako válku stylů.

Přímý přenos MMAsters League startuje už dnes 7. 5. v 19:00 na O2 TV Sport. Celou startovku si můžete prohlédnout níže.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený MMAsters League (@mmasters_league)

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články