Video: Oktagon 25 odstartoval rychlým KO, Bahník sundal Izraelce za necelou minutu

Video: Oktagon 25 odstartoval rychlým KO, Bahník sundal Izraelce za necelou minutu Jakub Bahník | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Jakub Bahník se po dlouhé pauze vrátil k MMA ve velkém stylu. Soupeře z Izraele sestřelil za necelou minutu.

Kolega Davida Dvořáka a Patrika Kincla z královehradecké All Sports Academy Jakub Bahník si pro svůj návrat do oktagonu na první pohled nevybral to nejlepší místo. Ve svém posledním zápase v listopadu 2019 totiž právě v brněnském Boby centru zažil nejtvrdší prohru kariéry, když ho hned v prvním kole tvrdě knockoutoval polský dynamit Mateusz Legierski, který se následně stal šampionem. 

Pro Bahníka následovala dlouhá pauza, během dlouhých 18 měsíců bez MMA zápasu ale rozhodně nelenil. Vyzkoušel si box, kde zvítězil a třikrát jsme ho mohli vidět podle "hybridních" pravidel Underground. Tam se mu ale nedařilo podle představ, přes Pavla Hvězdu sice v prvním kole přešel, ale Matoušovi Kohoutovi následně podlehl na body a slovenskému bombarďákovi Fapšovi posloužil v superfightu jako materiál do highlight videa, když od něj inkasoval fatalitu v podobě naskočeného kolena.

"Bahňas" je však vždy zárukou atraktivní divácké podívané, a proto na něj organizátoři vsadili do úvodního zápasu jubilejního 25. Oktagonu, který byl zdarma vysílán na Youtube. Stejně jako posledně si však diváci zadarmo neužili příliš dlouhou podívanou. Po vzoru Matěje Peňáze, který svého soupeře sestřelil jedním z prvních úderů, nelenil ani Jakub a Izraelcův pokus o takedown zastavil po necelé minutě zadním zvedákem. Když viděl, že soupeř padl k zemi a tam se schoulil do klubíčka, nedobíjel ho. Rozhodčímu to však nestačilo, a tak bylo potřeba přidat ještě několik potvrzovacích úderů.

"Věděl jsem, že si pro to KO půjdu a nic jinýho mě nezajímalo," prozradil po zápase vítěz. "Padl jako hruška," dodal, proč nejprve nepokračoval v úderech.

Zdroje:  Oktagon MMA

Nejnovější články