XFN v problémech: Muradov očekává odměnu a Dvořák nedostal zaplaceno

XFN v problémech: Muradov očekává odměnu a Dvořák nedostal zaplaceno zdroj: Profimedia

XFN soutěži zbývá už jen pár dnů na vyplacení odměny Makhmudu Muradovovi.

Ten přislíbil účast v duelu s Patrikem Kinclem v červnové O2 Areně, ovšem pouze za podmínky, že do 15. dubna obdrží přislíbenou odměnu, která podle zákulisních informací přesahuje milion korun. Vedení XFN se stále hají, že podmínky znají a respektují je.

„S XFN nemám žádný problémy, vždy mi zaplatili včas, ale teď mají nějaké problémy, tak jsem je poprosil, aby mi dali peníze dopředu. Já se nemůžu připravovat a myslet na to, jestli zaplatí, nebo ne. Mají ještě týden. Peníze musí přijít na účet patnáctého (dubna). Pokud mi zaplatí, jedeme dál, vlak nezastavuje. Když nezaplatí, dám si pauzu. Pokud peníze přijdou, zápas se uskuteční a budu rád, že si to rozdám s Patrikem. Respektuju ho, on je myslím nejlepší 77 (váhová kategorie) v Evropě, ale 84 je moje váha a Vémoly," řekl Muradov Sport.cz po výhře na galavečeru Night of Warriors v Liberci.

Česko-uzbecký zápasník zatím tedy zůstavá věrny organizaci ve které působí poslední léta. Ovšem má v plánu jít výše. „Už mám nějaké nabídky z Ruska, Asie a různých organizací, ale chtěl bych do UFC. Myslím, že za chvíli to přijde. Jsem připraven, je to můj sen. Budu první MMA UFC fighter z Uzbekistánu. Uzbekistán, to je 40 milionů lidí, to je dále také Kazachstán, Turkmenistán a Kyrgyzstán. To je nějakých 150 milionů lidí. Chci tvořit historii.”

Jinou tvář XFN bohužel ukazuje její bývalý svěřenec David Dvořák, který v únoru kvůli pohledávkám oznámil odchod. A zaplaceno nemá ani v dubnu. „Zatím mi neuhradili nic. Moje závazky měly být uhrazeny zhruba do 15. ledna. Částku neřeknu úplně přesně, ale je to necelých 80 tisíc. Někdo si možná řekne, že to je pár korun, ale pro mě to je hodně peněz. Za tohle mám jeden kemp v Thajsku, dva v Anglii, to je pro mě strašně moc. Nejsem žádný miliardář, jsem obyčejný kluk z vesnice, pro mě je každá koruna důležitá," prozradil Sport.cz po galavečeru v Liberci.

Zdroje:  Sport.cz

Nejnovější články