Francis Ngannou si zahrál ve filmu Jackass, bál se při tom o zdraví jednoho z kaskadérů

Francis Ngannou si zahrál ve filmu Jackass, bál se při tom o zdraví jednoho z kaskadérů zdroj: Profimedia

Kamerunský Predátor patří mezi nejobávanější bojovníky na světě, rána od něj znamená takřka jisté KO. Právě proto si ho do svého filmu vybrali šílenci z Jackass.

Partu bláznů, kteří si říkali Jackass a proslavili se šílenými kaskadérskými kousky ve stejnojmenném pořadu na televizní stanici MTV, znal před deseti lety snad každý teenager. Johny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius a další známé postavičky se nyní rozhodli pro návrat ve formě celovečerního filmu. A soudě podle traileru si nynější padesátníci se svými mladšími já v ničem nezadají.

V jedné ze scének se ukáže také šampion UFC v těžké váze Francis Ngannou. Kamerunský rodák je držitelem nejsilnějšího oficiálně zaznamenaného úderu a v oktagonu knockoutuje jednoho soupeře za druhým. Právě Predátorovy extrémní síly se rozhodli využít i šílenci z Jackass.

"Byla to nejšílenější věc, jakou jsem kdy viděl. Musel jsem někoho praštit do koulí," přiblížil Ngannou scénu, která se do traileru bohužel nedostala. Ačkoliv Francis v kleci nemá se soupeři slitování, mimo sportovní kolbiště patří k nejmilejším bojovníkům, zdánlivě snadný úkol pro něj tedy nebyl dvakrát příjemný. "Udělal jsem to poprvé a řekli mi: Poslouchej chlape, známe tě. Lidé ví, že máš nejtvrdší úder na světě, tohle nebylo dost tvrdé. A já si říkal, že si ze mě snad dělají srandu, vždyť tomu chlapovi můžu ublížit, měl už aspoň děti?"

Dá se předpokládat, že měl kaskadér intimní partie chráněny alespoň suspenzorem, i tak ale musela rána od Francise hodně bolet. Film Jackass Forever by měl mít v USA premiéru letos na podzim, oficiální uvedení v českých kinech zatím oznámeno nebylo. Podobně na svůj další zápas marně čeká také Ngannou, který v březnu usedl na trůn těžké váhy. Jelikož se však nepohodl s UFC, to nedávno nepochopitelně vypsalo souboj o prozatimní titul mezi Cirylem Ganem a Derrickem Lewisem.

Francisova sláva už mezitím přerostla hranice oktagonu. Kromě výstupu v Jackass má totiž malou roli také ve filmu Rychle a zběsile 9, který právě běží v kinech. My ale samozřejmě doufáme, že s UFC brzy najde společnou řeč a častěji než na stříbrném plátně ho uvidíme bojovat v kleci. On sám se netají tím, že by si vedle MMA rád vyzkoušel také box. O souboj s ním má údajně zájem například Tyson Fury. Možná nás tedy v budoucnu čeká další interdisciplinární megazápas.

 

Zdroje:  Flagrant 2 podcast

Nejnovější články