Khabibův neporažený bratranec je prý ve vazbě, cestou na letiště měl autem zranit policistu

Khabibův neporažený bratranec je prý ve vazbě, cestou na letiště měl autem zranit policistu Khabib Nurmagomedov a bratranec Usman | zdroj: Profimedia

Talentovaný Usman Nurmagomedov lítá zřejmě v pořádném maléru. S kamarádem totiž neuposlechli výzvy policisty na checkpointu před letištěm a pokusili se ho objet. Letadlo sice stihli, ale po příletu do Moskvy prý putovali do vazby.

Bratranec hvězdného Khabiba Nurmagomedova, dosud rovněž neporažený Usman Nurmagomedov, má zřejmě velký problém. Podle zpráv ruské státní zpravodajské agentury TASS je totiž podezřelý, že společně se svým kamarádem Kamalem Idrisovem najel do policisty, který je chtěl zastavit na chekpointu před letištěm poblíž Machačkaly, hlavního města Dagestánu. Tomu se nelíbilo, že má auto zatemněná okna a není ani vybaveno povinou spz. Není jisté, který z nich seděl za volantem.

Podle zpráv se mladíkům sice podařilo odletět, ale ihned po příletu do Moskvy byli zadrženi a putovali do vazby, odkud by nyní měli být eskortováni zpět do Dagestánu. Policista pravděpodobně neutrpěl žádná vážná zranění, je tedy otázkou jak přísně mladíky úřady potrestají.

Na Usmanově instagramovém profilu se sice objevilo vyjádření, ať se všichni uklidní, že je všechno v pořádku a jde o novinářskou kachnu. Nelze však ověřit, že autorem textu je skutečně on sám. Pokud se ale obvinění potvrdí, může to Usmanovu solidně rozjetou MMA kariéru doslova zabrzdit. 23letý Dagestánec má zatím bilanci 14-0, poslední vítězství si připsal koncem října na turnaji Bellator 269 v Moskvě, kde zvítězil škrcením již v prvním kole. V žebříčku lehké váhy se tím katapultoval na 3. místo a brzy by teoreticky mohl zabojovat o titul.

Zdroje:  TASS

Nejnovější články