Sázky na Clash of the Stars: Jaká je nejlepší strategie při sázení na zápasy celebrit?

Sázky na Clash of the Stars: Jaká je nejlepší strategie při sázení na zápasy celebrit? zdroj: Tisková zpráva

Zápasy celebrit zaznamenaly v uplynulých letech prudký nárůst zájmu – například druhý boxerský zápas mezi hvězdami YouTube KSI a Loganem Paulem vygeneroval po celém světě celkem 1,3 milionu placených přístupů na stream. Díky tomu se tato bitva stala největším neprofesionálním boxerským zápasem všech dob, což vedlo k nárůstu objemu sázek. Přečtěte si, jak sázet na zápasy celebrit v boxu, MMA a dalších bojových sportech, abyste nachytali na hruškách bookmakery, kteří vypisují kurzy.

Jak přistupovat k zápasům celebrit

Chování a osobnostní rysy soupeřů byly vždy důležitou součástí přípravy zápasu. V případě zápasů celebrit je to klíčový prvek před zápasem kvůli vysokému tlaku na prodej vstupenek cílovému publiku. A také může silně ovlivnit sázkaře, aby analyzovali událost místo zápasu jako celku. Například právě u organizace Clash of the Stars sázky často bývají uzavírány nejen na základě sympatií k danému influencerovi, ale také právě na základě neskromných prohlášení před zápasem.

Základní kritéria zápasu, jako je věk, váha, dosah, pravidla zápasu a kdo jednotlivé bojovníky trénuje, sice mohou pomoci při vytváření předpovědí, ale zároveň mohou sázkaře zaujmout, a to z toho prostého důvodu, že tyto zápasy obvykle nemají obdoby a nejistota může vést k tomu, že adrenalin ze sázení sázejícího zcela pohltí.

Je důležité věnovat pozornost výhodám jednoho bojovníka, nikoli humbuku, který přichází od druhého bojovníka. Sázkaři by se neměli nechat strhnout tím, co si o sobě myslí zápasník sám nebo, což je ještě důležitější, co si o něm myslí zástupy jeho fanoušků, protože to může vést k méně přesným předpovědím. Analyzujte dostupné informace a udělejte si vlastní závěry a nenechte se strhnout humbukem nebo komentáři lidí, kteří se na události podílejí.

Nejlepší analýzy pro předpověď

Jak tedy předpovědět vítěze zápasu mezi dvěma soupeři, kteří nikdy nebyli v kleci, nenavlékli boxerské rukavice ani nikdy nedělali žádný bojový sport? O tom, jak sázet na MMA nebo box, máme dobrou představu, ale u dvou začínajících a nezkušených bojovníků, kteří proti sobě stojí poprvé, je předpovídání obtížnější.

Nicméně v dnešní době se o zápasech celebrit píše na internetu velmi mnoho a k dispozici je spousta videozáznamů, na nichž lze analyzovat kvalitu obou zápasníků, takže věnujte čas jejich analýze a na základě vlastního úsudku určete, který z nich vypadá lépe.

Pokud jste odborníkem na MMA a máte předchozí znalosti o tomto sportu, budete schopni na základě těchto informací provést správný odhad, například: "Kdo je přirozeně větší?", "Má některý z obou zápasníků nějaké předchozí zkušenosti v boji jeden na jednoho?", "Jakým stylem zápasí bojovník A a jakým bojovník B?" nebo "Jakého trenéra zápasník využívá?".

Svých analýz se držte, zjištěním přiřaďte priority a držte se jich.

Předpovídání bez předchozích údajů

Když je vyhlášen zápas celebrit a oba zápasníci mají nulové nebo naprosto stejné zkušenosti, pak je procentuální šance, že zápas bude vyrovnaný, mnohem vyšší. Pokud vezmete dva bojovníky s velmi podobnými dovednostmi a zkušenostmi, pak bude záležet na velikosti. Existuje důvod, proč v profesionálním MMA existují váhové kategorie, takže bojovník, který má váhovou výhodu, bude mít pravděpodobně větší procentuální šanci na vítězství. Větší tělesná hmotnost také znamená, že bojovník bude mít více svalů, což znamená, že by měl nést lepší odolnost proti úderům.

Vyšší bojovník obvykle znamená, že má delší paže. A delší paže mají za následek větší dosah, který umožňuje bojovníkovi udeřit z dálky bez obav z protiúderu. Takže mezi dvěma bojovníky se stejnými dovednostmi a zkušenostmi bude mít vyšší soupeř větší procentuální šanci na vítězství.

Training-Sports-Gloves-Fighter-Martial-Arts-Fight-3311299 zdroj: Tisková zpráva

Když to vztáhneme k našim předpovědím, zápas celebrit v MMA je stále bojem a boj je často více mentální než fyzický. Analýza disciplíny, mentální síly a přípravy před zápasem bude hrát klíčovou roli při určování, zda můžeme předpovědět výsledek zápasu.

Je například jeden bojovník neustále trénovaný a v bezchybné kondici? Vypadá druhý bojovník na pohled méně kondičně připravený než ten druhý? Jaká je jejich celková mentalita při tvorbě obsahu na sociálních sítích? Psychicky odolný bojovník je ten, kdo se dokáže motivovat k tomu, aby udělal vše, co je třeba k získání výhody nad svým soupeřem, a pokud to sázkaři dokáží rozpoznat v kvalitách profesionálního zápasníka, pak mohou ve svých sázkových předpovědích získat výhodu.

Sázkové kanceláře se nezabývají tipováním, ale nabízejí měření pravděpodobnosti, s jakou se něco stane, a to je pak vyjádřeno v podobě kurzů. Pokud tedy máte pocit, že dobře znáte silné a slabé stránky obou bojovníků a máte široký přehled o jejich mentalitě v zápase, pak na základě toho, co se podle nás stane, můžeme dospět k dobré představě o šancích na vítězství každého z nich, které jsou vyjádřeny v podobě kurzů a které lze následně porovnat s bookmakery a zjistit, zda jste nenašli šanci na potenciálně výnosnou sázku.

Sázení v nejistotě je něco, s čím se sázkaři při sázení na zápasy celebrit pravděpodobně setkají. Naučit se však 10 přikázání správného předpovídání a předpovídat, když je k dispozici málo údajů nebo žádné, je skvělý způsob, jak získat širší přehled o tom, že naše představa o budoucím výsledku je často do značné míry založena na minulosti.

Jednou z největších a nejzajímavějších věcí při sázení na MMA je to, že nikdo nezná skutečnou pravděpodobnost výsledku zápasu. Bookmakeři stanovují kurzy na základě svých předpokladů a pomocí trhu docházejí k závěru, jaký by měl být kurz. Zkušený sázkař se bude snažit využít těchto pravděpodobností naznačených v kurzech, které považuje za nesprávné, podobně jako to můžeme dělat i při sázení na zápasy celebrit.

Zdroje:  Inzerce

Nejnovější články