Legendární Yushin Okami oslaví svůj 50. zápas debutem ve ONE Champioship

Legendární Yushin Okami oslaví svůj 50. zápas debutem ve ONE Champioship zdroj: Profimedia

Legendární japonský bojovník Yushin Okami oslaví 50. zápas své kariéry debutem v soutěži ONE Championship, pojďme si tedy představit tento zápas na turnaji ONE 94: For Honor.

Okami (35-12) bude ve své premiéře příští měsíc v Indonésii čelit v souboji welterových vah Kiamrianu Abbasovovi (20-4). Japonec nastoupí do ONE po jedné výhře a dvou prohrách v UFC. Tam se objevil už podruhé, poprvé zanechal statistiku 13-5 která zahrnovala i prohraný fight o titul ve střední váze s legendárním Andersonem Silvou. Poté navštívil organizaci WSOF/PL, kde se prezentoval se skóre 3-2 a následovala předem zmíněná druhá návštěva UFC. Tam byl "uškrcen" Ovincem Saint Preuxem v UFC Fight Night 117, vyhrál na body proti Dhiegu Limovi v UFC on Fox: Poirier vs. Gaethje a loni v UFC 142 dos Santos vs. Tuivasa prohrál na body s Alexejem Kunchenkem.

Jeho soupeřem je Kyrgyz Kiamrian Abbasov, který bude pod hlavičkou ONE Championship bojovat už potřetí. Jeho debut před 13 měsíci proti bývalému šampionovi Luisi Santosovi nezvládl, ale hned v srpnu si spravil chuť výhrou v Rusku a svojí formu potvrdil v prosinci, kdy v prvním kole zvítězil rear naked choke submisí proti Agilanovi Thanimu.

ONE Championship 94 se uskuteční 3. května v hale Istora Senayan v Jakartě v Indonésii. Event bude možné sledovat na B/R Live nebo přes facebookový a twitterový účet organizace ONE. Kromě této dvojice se na turnaji představí také Marat Gafurov (16-2), Tetsuya Yamada (26-6-2), Priscilla Hertati Lumban Gaol (5-4) nebo Nou Srey Pov (1-0).

one94 zdroj: Profimedia Credits: ONE Championship

Zdroje:  MMA Junkie , tisková zpráva

Nejnovější články