Stačila jedna rána a nejrychlejší KO v dějinách KSW bylo na světě

Stačila jedna rána a nejrychlejší KO v dějinách KSW bylo na světě Rozhodčí byl naštěstí mezi oběma bojovníky včas a zabránil zbytečným úderům. | zdroj: Profimedia

Některé zápasy skončí pomalu dříve než vůbec začnou. Přesně tak tomu bylo v sobotu na akci KSW 56, kde se opět potvrdilo, že stačí jedna dobře trefená na bradu a je vymalováno.

Galavečer polské organizace KSW s pořadovým číslem 56 minulý týden pěkně odsýpal a polovina zápasů skončila hned v prvním kole. Trend započal už Robert Ruchala, který svého soka upáčil za pomoci armbaru pouhou vteřinu před koncem prvního dějství. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený KSW (@ksw_mma)

Daniel Torres a Max Coga se sice bili celá 3 kola, ale Filip Pejic opět znatelně zkrátil průměrný čas trvání zápasů. Nejprve sice netrefil lowkick, ale následně s přískokem vyslal jednoduchou dvojúderovou kombinaci. První z nich sice Sebastian Rajewski pokryl, ale tvrdá zadní mu prošla přímo na bradu. Ihned bylo jasné, že je konec a pohotový rozhodčí naštěstí zápas ihned ukončil. Celá akce trvala pouhých 11 vteřin a jedná se tak o nejrychlejší KO v dějinách KSW.

Mnozí možná očekávali, že rychlé KO přidá také šampion organizace Oktagon MMA Mateusz Legierski. Ten se však při premiéře v KSW pořádně zapotil a nakonec vydřel těsnou výhru na body. Periodické střídání délky zápasů však pokračovalo, byť dost nešťastně. Andrzej Grzebyk si pouhé 2 vteřiny před koncem prvního kola ošklivě zlomil holenní kost.

Další zápas podle pravidla opět trval celá 3 kola. Hlavní dva duely večera ale skončily před limitem. Tomasz Narkun udělal domácím radost, když chorvatského protivníka utáhl hned na začátku druhého kola a obhájil šampionský pás v polotěžké váze. Skóre ale hned následně srovnal Roberto Soldic, který udělal krátký proces s polskou legendou Michalem Materlou.

Těžko hledat úplně nejrychlejší KO v dějinách. Jedním z nich ale bude rozhodně naskočené koleno, kterým svého soupeře vypnul Kid Yamamoto.

Prakticky jako přes kopírák působí nejrychlejší KO v UFC, jehož autorem je Jorge Masvidal. V Oktagonu to ale k soupeři měl přece jen o něco dál, a tak jeho koleno dopadlo zhruba v čase 0:03. Máte tipy na další rychlá KO? Podělte se s námi na naší Facebook stránce.

Nejnovější články