"Taxík ukradený byl, ale já u toho nebyl," tvrdí obviněný Daren Till, bouřlivák z UFC

"Taxík ukradený byl, ale já u toho nebyl," tvrdí obviněný Daren Till, bouřlivák z UFC zdroj: Profimedia

Daren Till je známý svým bouřlivým chováním v oktagonu, ale zdá se, že se umí pořádně rozjet i mimo něj.

Jeden z nejlepších bojovníků welterové váhy poslední doby, Daren Till, byl v dubnu zatčený ve španělském Tenerife za údajné zničení hotelového pokoje a především ukradnutí taxíku. Vše se stalo krátce poté, co Angličan v březnu utrpěl těžké KO s Jorgem Masvidalem, a musel tak zkousnout druhou prohru po šňůře osmnácti zápasu bez porážky. Nyní se pro magazín Fighters Only poprvé rozpovídal o svém údajném průšvihu.

Daren TIll zdroj: Profimedia

"Upřímně a pravdivě, jeli jsme slavit kamarádovy narozeniny a hotel jsme zarezervovali jenom na chvíli.  Byli jsme tam dva dny a užili jsme si to. Je to krásné místo. Na hotelu nás bylo v jednom pokoji víc. A neměli jsme žádné problémy, jen došlo k menší roztržce - neprali jsme se ani nic podobného. Samozřejmě pokoj zničený nebyl. Nestal se žádný kriminální čin. Jen jsme hodili pár věcmi a tak."

Daren TIll zdroj: Profimedia

Till se necítí vinen, ani co se týká druhého obvinění. Tvrdí, že u ukradení taxi vůbec nebyl a dorazil později, ale že policie označila všechny, kteří se okolo nějakým způsobem pohybovali. "Nebudu nikoho jmenovat, ale taxík ukradený nebyl. Tedy dobrá, byl, ale ujelo se s ním akorát pár koleček okolo bloku. Já byl v tu chvíli někde jinde a přišel jsem tam až potom. Když pak policisté všechny kontrolovali a uviděli mě, tak si řekli: ´No jo, Daren Till.´ A mě bylo v tu chvíli jasné, jak tohle dopadne. Že to celé hodí na mě."

Zdroje:  YouTube Fighters Only , tisková zpráva

Nejnovější články