Amanda Nunes si svoje šampionské pásy bere opravdu všude - i do sprchy

Amanda Nunes si svoje šampionské pásy bere opravdu všude - i do sprchy zdroj: Profimedia

Amanda Nunes si užívá své slávy i pozice nejlepší bojovnice UFC.

Svérázná Brazilka Amanda Nunes na sebe ráda přitahuje pozornost. Obhájila titul neoddiskutovatelným způsobem - na konci prvního kola vypnula přesně mířeným kopem do hlavy Holy Holm (náš článek), která mimo jiné dříve, stejně jako Nunes, porazila i Rondu Rousey. Tím ukázala světu, že není nejlepší jenom ve svojí váze (vlastně dvou, protože je mistryně i v pérové), ale že je dost možná i nejlepší bojovnicí MMA na celém světě.

Sama říká, že to byl především důsledek velkého množství tréninku s její přítelkyní, Ninou Ansaroff. "Já a Nina jsme trénovaly háky, direkty a také zakončení kopem, protože jsem věděla, že si na něj Holly umí naběhnout," řekla Nunes na tiskové konferenci. A povedlo se. Navíc jí Dana White hned v oktagonu překvapil, když ji kromě nového pásu šampiona věnoval i ten starý. Bylo vidět, jaké neskutečně pozitivní emoce to vyvolalo.

Šťastná vítězka si obou pásů cení natolik, že se s nimi úplně nahá nechala zvěčnit i ve sprchovém koutě a svojí fotku následně sdílela na Twitter a najdete ji i pod článkem. Svojí extrovertní povahou a atletickou postavou si získala místo v magazínu ESPN Body Issue, kde si každý rok vybírají desítky atletů pro umělecké akty. Na ten vás ESPN láká obrázkem výše. 

Amanda Nunes obecně patří mezi velmi výrazné osobnosti ženského MMA. Velmi otevřeně se staví ke své homosexuální orientaci a podtrhuje tak fakt, že na rozdíl od mnoha jiných sportů není tohle v MMA ani u fanoušků problém. Naopak víc a víc bojovnic vystupuje otevřeně ohledně své orientace a když třeba Raquel Pennington oznámila zasnoubení s Tecií Torres, dostaly desítky tisíc přání všeho nejlepšího.

Amanda Nunes samozřejmě i ráda provokuje. Ať už jde o neustálé rýpání do Rondy Rousey před či po zápase, až po podobně "provokativní" snímky. S pásem, tehdy ještě jedním, a ničím jiným, jsme ji mohli vidět už dříve. Ale právě tahle otevřenost, kombinovaná s absencí vyumělkovanosti - fotka za sprchy i fotky s její přítelkyní Ninou jsou opravdu na úrovni domácích fotek z mobilu, ne profi aktů - z ní dělají velmi sympatickou osobu. Tedy pokud proti ní nestojíte v kleci a ona se vám nesnaží urazit hlavu.

Zdroje:  Twitter Amanda Nunes , tisková zpráva

Nejnovější články