"Blackbeard" Martínek bude dnes v noci bojovat o kontrakt s UFC

"Blackbeard" Martínek bude dnes v noci bojovat o kontrakt s UFC Michal Martínek v minulosti v Americe zabojoval o smlouvu s UFC. | zdroj: Profimedia

Michal Martínek před sebou má dost možná životní zápas. 

A je to tu.  Dnes v noci český fighter Michal Martínek nastoupí v "Dana White's Tuesday Night Contender Series" a bude bojovat o životní šanci. Tou je vstupenka do UFC. Nemusí vyhrát, ale měl by předvést dostatečně atraktivní výkon, který zaujme. Hned ráno zde najdete podrobný report. Zatím si pojďme představit oba dva fightery.

Martínek, který je známý pod přezdívkou "Blackbeard", momentálně drží sedm výher v řadě, z toho šest posbíral pod největší českou organizací Oktagon MMA. Jeden z našich nejlepších zástupců těžké váhy zastává velice aktivní a ofenzivní styl. Je schopný soupeře udolat i na zemi, ale především exceluje v postoji a několik svých soupeřů brutálně vypnul. Momentálně neeviduje jedinou prohru.

Proti němu nastoupí Rodrigo Nascimento, papírově hodně slabý soupeř, který registruje od roku 2014 pouhé čtyři zápasy. I tak by se měl mít Martínek na pozoru, protože tu sice zívá zápasové manko, ale zároveň Brazilec neprohrál také ani jeden ze zápasů a působí jako těžký univerzál. Podle statistik mu nedělá problémy ukončit bouty jak submísí, tak pomocí KO.

Zápas můžete sami sledovat od 2:00 na stanici Nova Sport 2 a jak jsme slíbili výše, brzy ráno se o všem důležitém dočtete i u nás, na Fights.cz.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články