Bojovníci reagují na parádní bitvu mezi Ganem a Tuivasou

Bojovníci reagují na parádní bitvu mezi Ganem a Tuivasou Ciryl Gane si před domácím publikem s Tuivasou poradil | zdroj: Profimedia

Lepší tečku za premiérovým turnajem si UFC nemohlo v Paříži přát. Domácí miláček Ciryl Gane zvítězil, Tuivasa ale rozhodně ostudu neudělal.

Byla to velká událost, historický milník. MMA bylo ve Francii donedávna zakázané, teď tam se svou show dorazila slavná organizace UFC. Pařížský turnaj si samozřejmě nenechali ujít mnozí bojovníci. Jak se jim zamlouval parádní hlavní zápas mezi elitními bojovníky těžké váhy Cirylem Ganem a Taiem Tuivasou?

"Zajímavé styly v hlavním zápase. Pokud to dojde na body, favoritem je Ciryl, ale cokoliv před limitem favorizuje Taie," nechal se ještě před zápasem slyšet šampion Francis Ngannou, který se do haly Bercy přijel podívat osobně. "Dobrá práce, chlapi! Respekt Taiovi, je to válečník, a gratulace Cirylovi!" reagoval na sociálních sítích po skončení zápasu.

Henry Cejudo:

"Gane předvedl klinický výkon. Pracoval mu na těle, aby tam pak eventuálně stáhl ruce. Ten týpek je lepší, než jsem si původně myslel."

Aljamain Sterling:

"Saaaakra! To byl krutý konec skvělé bitky nahoru a dolů." 

Derek Brunson:

"Gane je těžkou vahou nové generace, strašně taktický a ničivý. Jon Jones těžké váhy!"

Terrance McKinney:

"Taiova síla je neuvěřitelná a ty údery na spodek od Ganea byly šílené. Krásný hlavní zápas se dvěma neuvěřitelnými bojovníky. Taiovy akcie šly po tomhle jedině nahoru. Gane by si s ním měl dát shoey (pivo na ex z boty). Byl to ale souboj, Gane má tolik zbraní, krásně se na to dívá." 

Ben Askren:

"Ten zápas byl šílený, Tuivasa je jako tank, Gane je zase strašně ladný!"

Tom Aspinall:

"Neuvěřitelné od obou, velký respekt."

Belal Muhammad:

"Tímhle zápasem oba 1000x zvýšili své akcie."

Jorge Masvidal:

"To byl zápas! Vždycky jsem byl Taiův fanda, klobouk dolů před Cirylem Ganem."

Zdroje:  UFC

Nejnovější články