Bojovníci tipují vítěze zápasu Sterling vs. O'Malley

Bojovníci tipují vítěze zápasu Sterling vs. O'Malley Sean O'Malley vs. Aljamain Sterling | zdroj: Profimedia

Tento víkend bude ve světě bojových sportů patřit turnaji UFC 292. V hlavním zápase bude Aljamain Sterling bránit pás bantamové váhy před Seanem O'Malleym. Kurzy jsou jasně ve prospěch šampiona, jak to ale vidí bojovníci?

Darren Till

Podle mě s ním Aljo bude házet jak s hadrovou panenkou.

 

Umar Nurmagomedov

Aljo ho ukončí, je to pro něj snadný zápas.

 

Henry Cejudo

Sterling přes O’Malleyho snadno přejde, Sean nemá žádný grappling. Pokud by to dokázal udržet v postoji… Ale ne, věřím, že na něj Aljamain zatlačí a dostane ho na klec. A když dostal na zem mě, tak tam dokáže vzít kohokoliv. 

 

Alexander Volkanovski

O’Malley je v postoji mnohem lepší. Nechápejte mě špatně, Aljamainův striking není nijak špatný, je dobrý, záludný a bude tlačit. Bude tam hrozba wrestlingu, to bude hrát roli. Sean má určitě seběvědomí, aby nepanikařil a byl ostrý v postoji, aby kvůli tomu moc neváhal. Ale kdybych se měl přiklonit na něčí stranu, tak asi Aljo. Ale umím si určitě představit, že ho O’Malley trefí.

 

Colby Covington

Je to skvělý zápas. Abych byl upřímný, tak mám rád oba. Jsou to dobří bojovníci, Aljo je skvělý šampion, vybudoval si zatím pěkný odkaz. A Sean jde nahoru, nemůžete ho nikdy odepsat. Bude to super pro bantamovou divizi.

 

Cory Sandhagen

Myslím, že Sterling vyhraje, protože je to prostě mnohem lepší bojovník. A já bych s Aljamainem rád bojoval, protože se mu chci pomstít, takže nechci aby opustil naši divizi a nechal nás všechny vypadat jako kupu blbců. Ale z pohledu fanoušků je mi jasné, že by mě chtěli vidět bojovat s O’Malleym, takže je to pro mě win win situace.

 

T.J. Dillashaw

Podcenil jsem O’Malleyho, když bojoval s Petrem Yanem. Ale to, v čem je Sterling tak dobrý, je Seanovou největší slabinou. Fandím mu, protože je to dobrá postava pro tenhle sport, je skvělý pro divizi. Ale Sterling je prostě až moc dobrý, bude tlačit a dostane boj na zem. Určitě se mu to povede a vezme mu záda. Ukončí ho na submisi.

 

Cameron Saaiman

Sean to dokáže. Věřím tomu, že Sterlinga ukončí. Má velmi dynamický striking a hodně nedoceněný grappling.

 

Brad Katona

Kdybych na to musel vsadit peníze, tak bych je dal na Alja. Ale Sean vypadal hodně dobře proti Petru Yanovi, takže bych se nedivil žádnému výsledku, protože vlastně nevíme, jak dobrý O’Malley vlastně je.

 

Mario Bautista

Myslím, že by to Sean mohl dokázat. Všichni víme, že má skvělé ruce, knockoutový úder. Ale myslím, že by ho mohl překvapit také nějakou submisí.

 

Marlon Vera

Pokud se podíváme na posledních 10 soupeřů, tak Aljo měl těžkou cestu. Z kluka, kterého lidi moc nechtěli vidět bojovat, se dostal k tomu, že vyhrál pás způsobem, která se lidem nelíbila, ale prošel si těžkou cestou a pořád vyhrává. Samozřejmě se toho po té cestě stalo hodně, spousta lidí si myslí, že mu ve druhém zápase s Yanem darovali vítězství rozhodčí. Pak bojoval s Dillashawem, který se zranil… Ale pás pořád drží.

Na druhou stranu pro O’Malleymu vybudovali bilanci jako v boxu. Když mě proti němu dali, tak to byl jeho první test. A může si říkat, co chce, ale dostal TKO a rozhodčí mě od něj odtrhl, abych mu nezpůsobil moc škod. Pak bojoval s Munhozem, to skončilo kvůli šťouchnutí do oka. Dali mu souboj o vyzyvatele proti Yanovi, takže postojář proti postojáři. Jenže jeden je mnohem větší, takže stylisticky to pro něj bylo perfektní. Ale dobře pro něj. Někteří lidi mají cestu těžší, tak to prostě je.

Na papíře by měl vyhrát Aljo, ale je to zápas a jestli Sean trefí první… Má tvrdé údery, bojoval jsem s ním, takže vím, že má sílu i rychlost, ale jeho arzenál je podle mě dost omezený. Uvidíme, jestli umí opravdu zápasit. A jestli vyhraje, tak mi to trochu usnadní život a budu moci poskočit stejně jako on (kvůli odvetě).

 

Komu tip vyjde se dozvíme už v noci ze soboty na neděli. Hlavní část turnaje UFC 292 začíná ve 4:00 našeho času.

 

Zdroje:  UFC , James Lynch - Youtube

Nejnovější články