Bojovníci tipují výsledek duelu Strickland vs. Du Plessis

Bojovníci tipují výsledek duelu Strickland vs. Du Plessis Sean Strickland a Dricus du Plessis | zdroj: Profimedia

Koho v bitvě o titul střední váhy favorizují Jiří Procházka, Alex Pereira, Jan Blachowicz a další?

Jiří Procházka:

Za mě víceméně Strickland, má lepší obranu. Myslím si, že s tím jeho pohybem dopředu si bude určitě víc ukrajovat. Ale s Du Plessisem je to tak 50 na 50, ten má dobrý výpady, má je tvrdý. Tudíž tak nějak 50 na 50. Nechť zvítězí lepší.

 

Alex Pereira: 

Moc jsem ten zápas neanalyzoval, ale myslím si, že pro Dricuse bude těžké Seana porazit.

 

Sean O’Malley:

Jestli to bude Strickland jako proti Adesanyovi, tak Du Plessise porazí.

 

Jan Blachowicz:

Strickland v posledním zápase vypadal dobře. Je to 50 na 50, ale myslím, že Dricus bude trochu lepší a vyhraje na body.

 

Dan Hardy:

Du Plessis trefuje, protože dává strašně hodně úderů a něco projde, ne protože by pro to vytvořil příležitost. Stricklandův neúnavný styl funguje na 90 procent lidí. Podívejte se na Abuse Magomedova, pouštěl do Seana v prvním kole úplně všechno, ten ale přečkal bouři, unavil ho, a pak to rozjel. To samé si umím představit u Dricuse. Může mít na začátku dobré 3-4 minuty, ale jestli se unaví jako s Tillem nebo Brunsonem, Strickland ho ukončí. Myslím, že zvítězí na TKO.

 

Alexander Volkanovski:

Du Plessis je silný, ale Strickland se podle mě dokáže vydrápat zpátky na nohy a bude to bitva v postoji. Tam je to 50 na 50, Dricus je dost divný. Míval problémy s fyzičkou, ale nechal sis operovat nos a říkal, že to dost pomohlo, v posledním zápase to bylo vidět. Uvidíme, protože Seanovi fýza nedojde, má naspárováno tisíce kol. Ví, že to může v posledních dvou kolech naplno rozjet. Jsem na vážkách. Kdybych si byl jistý, že to Du Plessis udýchá, tak bych se přikláněl k němu, podle mě má víc možností, jak vyhrát.

 

Robert Whittaker:

Takhle bez přípravy bych řekl, že Sean ho rozebere a vyhraje na body. Dricus je tvrďák, ten nepadne a umí překvapit, překvapil i mě (smích).

 

Anthony Pettis:

Sean. Je to gangster, i když to občas přehání na sociálních sítích. Viděl jsem ho trénovat v Xtreme Couture gymu, ten týpek spáruje každý den, jako by to byl zápas. 

 

Cory Sandhagen:

Myslím, že Strickland vyhraje. Je až moc neortodoxní, aby se na něj šlo připravit. 

Nejnovější články