Bojovník UFC Desmond Green pod vlivem alkoholu a drog zavinil smrt dvou žen

Bojovník UFC Desmond Green pod vlivem alkoholu a drog zavinil smrt dvou žen zdroj: Profimedia

Desmond Green jízdou pod vlivem návykových látek způsobil hromadnou autonehodu.

Vypadá to, že zápasník lehké váhy Desmond Green má pořádný problém. Právě teď čelí na Floridě obvinění, že způsobil hromadnou nehodu pěti vozidel, která vedla k usmrcení dvou žen.

V šest ráno místního času se Green řítil v automobilu Dodge Durango po silnici Interstate 75 a podle policejní zprávy ztratil kontrolu nad svým vozem a vlétl do cesty traktoru s přívěsem. To způsobilo hromadnou kolizi, při které přišly o život dvě ženy staršího věku. Green z celé nehody vyvázl pouze s pár odřeninami.

greene3 zdroj: Profimedia

Vyšetřovací zpráva mu ale zadělala na slušné patálie. Po příjezdu policie bylo zjištěno, že z něj táhl alkohol a nebyl téměř schopen mluvit. Navíc byl na sedadle spolujezdce objeven sáček s bílým práškem, který byl později identifikován jako kokain. Přítomní svědci si všimli, že bezprostředně po nehodě hodil přes svodidla jakýsi kovový předmět. Byla to drtička se zbytkem marihuany. Když k tomu přičteme sebraný řidičák a nepřipoutání se, tak má Green opravdu slušně vymalováno.

Momentálně čelí dvaceti obviněním a sedí ve vazbě v Browardské věznici. Z chládku ho dostane pouze kauce 194 000 dolarů. Obvinění obsahují především dvojnásobné zabití, čtyřnásobné způsobení vážného zranění a pětinásobné poškození cizího majetku. Pokud bude odsouzen, hrozí mu až 15 let odnětí svobody, dalších 15 let dozoru, pokuta 10 000 dolarů a doživotní zákaz řízení. UFC se ke kauze dosud nevyjádřila.

greene2 zdroj: Profimedia

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články