Britka se před domácím publikem hnala po KO. Povedlo se, brutální loket z otočky je kandidátem na knockout roku

Britka se před domácím publikem hnala po KO. Povedlo se, brutální loket z otočky je kandidátem na knockout roku Paddy Pimblett a Molly McCann oslavili na domácí půdě velká vítězství | zdroj: Profimedia

Strašně se před domácím publikem v Londýnské aréně chtěla předvést v tom nejlepším světle a zadařilo se, soupeřku totálně vypnula. Vítězství v oktagonu oslavila dvakrát.

Žádné oťukávání, načítání soupeřky ani nic podobného. Molly McCann se chtěla na domácí půdě pořádně blýsknout, zvítězit před limitem. Brazilku Luanu Carolinu naháněla po kleci a zasypávala ji nepřetržitou salvou úderů. Angličanku kupředu hnala i hlasitá podpora fanoušků.

Carolina sice nepadla, ale první kolo šlo jasně za McCann, která totálně dominovala a dokonce si v oktagonu dovolila tanečky. 

Bylo ale jasné, že taková kadence úderů nepůjde dalších 10 minut udržet. A Brazilka se během minutové pauzy stihla dostatečně oklepat a druhé dějství už bylo mnohem vyrovnanější. Carolina v postoji bodovala pěknými lokty, jenže Molly ji dvakrát pěkně hodila a kolo šlo bodově opět na její stranu.

V posledním kole se zdálo, že se karty obrátily. Luana dělala opičky, provokovala a neustále vyvíjela tlak. A pak to přišlo, McCann zachytila její kop, dostala se blízko a bum, poslala tam loket z otočky, který trefil bradu na milimetr přesně. Brazilka šla v bezvědomí k zemi a pohled to nebyl příjemný. Zatímco Britka oslavovala epické vítězství, poražená zůstávala dlouhé minuty nehybně ležet. Z klece sice nakonec odešla po svých, ale vypadala hodně otřeseně.

McCann si výhru opravdu užívala. Tančila, pak přeskočila klec, objala šéfa Danu Whitea a od jednoho z fanoušků si zpátky do oktagonu vzala repliku šampionského pásu. Hodně sebevědomé gesto, od titulu je totiž aktuálně dost daleko. Bujarým oslavám ale ještě neměl být konec, o chvíli později totiž zvítězil také její týmový parťák Paddy Pimblett, k němuž se následně v oktagonu opět připojila.

Nejnovější články