Brunson si pohodlně došel po druhou výhru v řadě

Brunson si pohodlně došel po druhou výhru v řadě zdroj: Profimedia

Derek Brunson si zápas v klidu pohlídal a ukázal, že ve střední váze patří k těm lepším.

Derek Brunson sice nestačil na Souzu a Adesanyu, ale naposledy ve střední váze porazil Eliase Theodoroua a dá se říct, že mu v UFC ukončil kariéru. Ian Heinisch patří k nováčkům, ale dvě výhry už zde zvládl a rozhodně patří k tuhým soupeřům.

Heinisch začal zostra a několika údery a high kickem málem Brunsona ukončil, ale takedown už jeho soupeř ubránit dokázal, zápas přešel do taktičtější úrovně a další pokusy o kopy na hlavu mu už nevyšly.

Druhé kolo prokázalo, že Heinisch trochu přepálil úvod a začal vypadat bez energie. Inkasoval pár nepříjemných úderů a bylo znatelné že těžce dýchá a je unavený. I tak se dokázal dostat do kontru a předvedl, že počítat se s ním musí, nicméně tahal za kratší konec.

Třetí kolo probíhalo v podobném stylu. Fanoušky tedy nejdříve odreagoval provokatér Covington, který se zúčastnil jako divák a nevynechal pár provokativních gest za které si odnesl si bučení a skandování "Colby sucks", což bylo ale asi to, co očekával a chtěl. Samotný duel už byl spíše dokončením z povinnosti, protože vyšťavený začal být i Brunson, ale přesto, že udělal pár chyb, držel vše pod kontrolou a nakonec si také došel pro jasnou výhru na body.  

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články