Carmouche proti Shevchenko prohrála na plné čáře, přesto chce odvetu

Carmouche proti Shevchenko prohrála na plné čáře, přesto chce odvetu Valentina v UFC kosí jednu soupeřku za druhou | zdroj: Profimedia

Liz Carmouche tvrdí, že už Shevchenko není tak dobrá jako dřív a chce se s ní utkat i potřetí.

Valentina Shevchenko po pouhých dvou měsících opět vlezla do oktagonu a jednoznačně v muší váze obhájila na body titul proti Liz Carmouche v rámci hlavního zápasu v Uruguayi.

Shevchenko sice naprosto dominovala, ale Carmouche od ní podle pozápasové tiskové konference očekávala přeci jen něco víc. "Očekávala jsem, že bude mnohem agresivnější a nebude tak váhavá," prozradila. "Myslím, že to bylo hodně díky stylu, který jsem předváděla, ale i tak jsem čekala že bude mnohem útočnější a ona přitom byla opatrná."

Každopádně opravdu nikdo neví, co tím Carmouche myslela, protože Shevchenko si fight naprosto bez problému pohlídala a nebylo úplně znát, že by svůj styl měla nějak měnit. Je známá, že agresivní styl moc nepoužívá a spíše si jede svoje, dokud soupeřka neudělá chybu.

Momentálně se soupeřky potkaly v oktagonu podruhé a skóre je vyrovnané na 1:1. Carmouche si ale stojí za svou analýzou a další odvetě rozhodně nebrání. "Odvetu chci, zvlášť po dnešním večeru. Opravdu dnes s hodně věcmi váhala a nedržela se svého obvyklého plánu. Chyběl jí instinkt zabijáka hrdlořezů, kterým je proslavená. To není něco, na co bychom od ní byli zvyklí, takže rozhodně s ní chci jít znovu, udělat některé věci jinak a ten pás ji vzít."

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články