Conor McGregor si udělal radost, koupil jachtu za 75 milionů a otevřel luxusní hospodu

Conor McGregor si udělal radost, koupil jachtu za 75 milionů a otevřel luxusní hospodu zdroj: Profimedia

Irská superstar si pořídila luxusní jachtu značky Lamborghini a k tomu jej čeká otevření neméně luxusní hospody.

Třetí zápas s Dustinem Poirierem se Conorovi McGregorovi moc nevydařil. Nejen, že jej prohrál, ale ještě ze zápasu „odešel“ se zlomenou holení a lýtkovou kostí. Pokud jej tedy v oktagonu ještě někdy uvidíme (a Conor trvá na tom, že ano), určitě to nějakou chvíli potrvá.

Na zraněnou nohu a pravděpodobně také ego se ale Conor rozhodl dát poměrně drahou záplatu v podobě luxusní jachty. A slovo luxusní si tady podtrhněte. Jedná se totiž o jachtu značky Lamborghini, konkrétně Lamborghini Tecnomar, která pod kapotou skrývá 4000 (mořských) koní a přezdívá se jí „superauto na moři“. Tato kráska váží 24 tun a je dlouhá necelých 20 metrů, přičemž to dokáže rozjet až na 112 km/h.

Conor je jedním z 63 šťastlivců na světě, kteří tento model vlastní a za svoji novou hračku dal 3,6 milionu dolarů (cca 75 milionů korun). Tedy minimálně, protože taková je cena v základu a Conor si na základní výbavu asi moc nepotrpí. Důkazem je i barva lodi, která je natřená v odstínu zelené, stejně jako láhve jeho teď už bývalé whiskey Proper No. 12.

Právě jeho irská whiskey z něj udělala boháče a nejlépe placeného sportovce v uplynulém roce podle časopisu Forbes. Většinový podíl k whiskey Proper No. 12, který vlastnil spolu se dvěma dalšími partnery totiž letos prodal za 600 milionů dolarů.  

Ve svých podnikatelských aktivitách ale McGregor neskončil jen u whiskey. V roce 2019 koupil v Dublinu hospodu, do její rekonstrukce dal 3 miliony dolarů a toto pondělí ji čeká slavnostní otevření pod novým jménem „Black Forge“. A že se nejedná o obyčejnou hospodu je patrné z tohoto videa:

Jde vidět, že i přestože se irské superstar v poslední době v oktagonu příliš nedaří, jeho podnikání naopak vzkvétá. Za poslední výkon a především za výhružky a urážky Dustinovi Poirierovi si ale vysloužil hodně kritiky a dost možná také ztratil spoustu fanoušků. Z toho si ale „The Notorious“ nic nedělá a svým kritikům to dal na svém instagramu dost jasně najevo.

„Utírám si svůj bohatý zadek s vašimi pocity ohledně mojí práce. Necítím pro vás nic vy nuly. Nic!“ vzkázal svým kritikům.

Nutno říct, že Conorův zadek je teď opravdu bohatý, a že ze své popularity dokázal vytěžit naprosté maximum. Při takovém majetku a zraněné noze je tak otázka, jestli ještě Conor někdy najde motivaci vstoupit znovu do oktagonu a jestli se dokáže vrátit zpátky na vrchol lehké divize.

Zdroje:  mmafighting.com

Nejnovější články