Další skandál, McGregor je vyšetřován pro sexuální napadení

Další skandál, McGregor je vyšetřován pro sexuální napadení zdroj: Profimedia

Deník New York Times přišel s informací, že irská legenda MMA je vyšetřovaná kvůli údajnému sexuálnímu napadení.

Pár hodin po oznámení konce kariéry vyplavaly na Conora McGregora velice nepříjemné informace, které by mohly nasvědčovat opravdovému konci jeho kariéry.

McGregor byl podle Timesů zatčený v lednu. K samotnému napadení mělo dojít v prosinci v Dublinu v hotelu Beacon, kde Conor často pobývá a místo se nachází zhruba 25 minut jízdy od jeho rodiště Crumlin. Bojovník je zatím pouze vyšetřován, což znamená, že policie ještě nevznesla obvinění, nicméně jde pro něj o velmi nepříjemnou situaci.

Jeho tisková mluvčí Karen Kessler o den později vydala prohlášení pro ESPN: „Tahle historka se už řešila před nějakým časem, není mi jasné proč se vytahuje právě teď. Předpoklady, že jeho odchod do sportovního důchodu souvisí s těmito dohady jsou absolutně irelevantní. Pokud by ještě v budoucnu měl Conor bojovat, musí to být v prostředí, kde jsou bojovníci respektováni pro svou hodnotu, své schopnosti, tvrdou práci a oddanost tomuto sportu." Sám McGregor se zatím k obvinění nevyjádřil a dost možná ani nevyjádří.

Nasvědčuje to ovšem, že tentokrát jeho konec možná není jen mediální akcí pro zvýšení zájmu o své jméno. Po Rondě Rousey nejspíš opravdu končí druhá obrovská hvězda UFC. Opravdovému ukončení kariéry by mohla nasvědčovat i včerejší slova šéfa UFC Dana Whitea: „Bylo nesmírně zábavné sledovat jeho kariéru. Dosáhl v tomto sportu neuvěřitelné věci. Jsem za něj šťastný a těším se, že u něj uvidím stejné úspěchy mimo oktagon, jaké měl v něm“.

Zdroje:  New York Times , MMA Junkie

Nejnovější články