Dariush nedal na zemi Camachovi žádnou šanci

Dariush nedal na zemi Camachovi žádnou šanci zdroj: Profimedia

Po dvou minutách zvítězil Dariush na škrcení a my jsme mohli vidět  na turnaji UFC: Singapur velice rychlou submisi.

Lehká váha. Mikronésan Frank Camacho v UFC do teď nepředvedl nějaké oslnivé výkony. Dvě vítězství mu kazily tři porážky, ale naposledy dokázal v červnu umlátit ve druhém kole Nicka Heina. Američan Beneil Dariush patří k těm zkušenějším z UFC a především svými atraktivními výkony na zemi fanoušky několikrát zaujal. Do tohoto zápasu nastupoval s dvěma výhrami v řadě, kdy naposledy ve druhém kole uškrtil Drewa Dobera.

Dariush vstoupil do klece hodně namotivovaný a tvrdým postojem to doslova rozjel. Absolutní ofenziva kdy ruce střídaly nohy a přicházel jeden trefený úder za druhým.  Camacho byl evidentně hodně zaskočený a ranám které přicházely, se téměř nebránil. Když mu po minutě a čtvrt Dariush chytil nohu, tak se sice chvíli držel pletiva, ale vzápětí se už téměř rezignovaně nechal položit.

Na zemi se Dariush okamžitě vrhl svému soupeři na záda a začal mu obtáčet paži okolo krku. Camacho se sice nějakou chvíli snažil bradou zabránit nejhoršímu, ale bylo viditelné, že to dlouho neudrží. Dariush se ještě pojistil body trianglem a postupně sunul svojí ruku blíže k vítězství, které nakonec opravdu přišlo a Camacho po dvou minutách odklepal svojí prohru. Výhra submisí (rear naked choke) -  Beneil Dariush - 1. kolo.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články