Dcera UFC zápasníka Walta Harrise byla nalezena mrtvá

Dcera UFC zápasníka Walta Harrise byla nalezena mrtvá zdroj: Profimedia

Dramatický případ únosu nevlastní dcery Walta Harrise skončil tragicky.

Případ zmizení nevlastní dcery zápasníka Waltera Harrise dospěl ke smutnému konci. Dle vyjádření úřadu v Alabamě byly v pondělí nalezeny ostatky, které velmi pravděpodobně patří  Aniah Blanchard. 
Brandon Hudges, okresní advokát Lee County, zaslal úřadům e-mail, kde jim sděluje, že má velmi dobré důvody věřit tomu, že ostatky opravdu patří nezvěstné Blanchard.

Ostatky byly nalezeny v zalesněné oblasti poblíž dálnice číslo 80 ve městě Shorter, Alabama, což je cca 40km východně od Montgomery. Právě v Montogomery byla nalezena Honda CR-V z roku 2017, vozidlo Aniah Blanchard, ve kterém byla unesena. Město Shorter leží mezi Auburnem, kde byla Blanchard naposledy spatřena živá, a Montgomery.

Blanchard zmizela 24. října, policie si zpočátku myslela, že nešlo o plánovaný násilný čin, ale důkazy, které našli v autě, jasně ukazovaly, že byla zraněna.

Příslušné úřady momentálně pracují na tom, aby byly ostatky identifikovány s konečnou platností . Otec Aniah, Elijah Blanchard si myslí, že jeho dcera byla jenom obětí náhody. „Byla ve špatnou chvíli na špatném místě,“ řekl. Její matka a nevlastní otec Walt Harris si myslí přesný opak. Nevěří tomu, že šlo o náhodu, ale o plánovaný útok přímo na ni.

V tuto chvíli jsou za únos Aniah zadrženy tři osoby. Ibraheem Yazeed, 30 let, byl zadržen 8. listopadu. V minulosti byl zatčen za únos a pokus o vraždu. Ještě před jeho dopadením policie informovala, že je velmi nebezpečný a pravděpodobně ozbrojený. Dalším zadrženým je Antwain Fisher. Byl vzat do vazby v pátek 22. listopadu. Fisher se měl se zbavit důkazů a poskytnout dopravu Yazeedovi, jak vyplývá z čestného prohlášení pro WVTM 13, Birminghamskou televizní stanici.

Oba muži byli obviněni z únosu prvního stupně. Je velmi pravděpodobné, že se obvinění změní na vraždu. V pondělí 25. listopadu byl zatčen zatím poslední podezřelý, 63letý David Johnson Jr. Policie se domnívá, že v únosu také sehrál roli, ale prozatím odmítá sdělit, co měl konkrétně udělat.

Nařízení prozatím zakazuje právníkům, státním zástupcům i očitým svědkům se jakkoliv vyjadřovat k případu. To samé platí i o rodině unesené. Slyšení se všemi podezřelými je plánované na 18. prosince.

Zdroje:  MMA Fighting

Nejnovější články