Dost bylo flákání, Jedrzejczyk chce zpět do klece a zopakovat jeden z nejdrsnějších zápasů roku 2020

Dost bylo flákání, Jedrzejczyk chce zpět do klece a zopakovat jeden z nejdrsnějších zápasů roku 2020 Joanna Jedrzejczyk | zdroj: Profimedia

Dávala si na čas, užívala života, teď je ale ex-šampionka Joanna Jedrzejczyk připravena znovu bojovat. Cíl je jasný –⁠ znovu usednout na trůn UFC.

Polku Joannu Jedrzejczyk jsme mohli naposledy vidět bojovat v březnu 2020, kdy po epické pětikolové bitvě těsně prohrála s tehdejší šampionkou Weili Zhang. Útěchou jí mohlo být alespoň to, že se podle mnohých jednalo o nejlepší zápas toho roku.

Krátce poté však svět ochromila pandemie koronaviru. Joanna nejprve odmítala bojovat bez přítomnosti fanoušků a raději si užívala volno. Mnozí ji tedy začali odepisovat, to ale Polka razantně odmítala. "Do důchodu nejdu, jen si dávám na čas," řekla tehdy. Letos v dubnu už hlásila, že "nejdrsnější holka je zpátky." Chtěla vítězku souboje Namajunas - Zhang, jenže po extrémně rychlém průběhu měla smůlu, přednost dostala odveta.

"Všichni si myslí, že už nejsem v UFC, Jsem, jen jsem vypadla z žebříčku, protože jsem nebojovala už řadu měsíců, ale vracím se a budu bojovat s jedničkou. Pravděpodobně to bude Weili Zhang," prozradila bývalá šampionka v novoročním pořadu Kanalu Sportowego.

Dostala prý sice nabídku bojovat rovnou o titul, jenže to by prý znamenalo čekat až do konce roku, což se Jedrzejczyk vůbec nezamlouvá. "Někde tam je také Marina Rodriguez, která bojuje s Xiaonan Yan v břeumu, takže zůstává Weili. Nevidím tam žádný jiný zápas."

Pokud to tak bude, máme se jako fanoušci rozhodně nač těšit, protože první střet těchto dvou bojovnic přinesl 25 minut nonstop akce.

Zdroje:  mmafighting.com

Nejnovější články