Ex-šampion Woodley odkládá návrat kvůli zraněné ruce

Ex-šampion Woodley odkládá návrat kvůli zraněné ruce Tyron Woodley, UFC 235 | zdroj: Profimedia

Tyron Woodley se zranil a odstoupil z boje s Lawlerem.

Bývalý šampion welterové váhy utrpěl opětovné zranění ruky a tím pádem se odkládá především hodně sledovaný fight a odveta proti Robbiemu Lawlerovi na UFC Mineapolis. Zranění ruky nebylo specifikováno a sám Woodley vše musel vysvětlovat v živém vysílání na Instagramu.

"Je tu spousta otázek okolo mojí ruky a také okolo mého zápasu 29. června. Nevím, jestli moje střetnutí s Robbiem přesunou na jiné datum nebo mu dají místo mě nového soupeře. Já si hlavně musím dát do pořádku ruku, protože to je to, co mi vydělává peníze, moje pravá ruka.  Už při posledním zápase jsem trpěl a bylo potřeba hodně bandáží, abych to vydržel."

Woodley vybojoval titul šampiona právě na úkor Lawlera, kterého sundal svojí tradiční "explozí", kdy během pár chvil překonal vzdálenost a mocným direktem tvrďáka Lawlera poslal k zemi. Titul několikrát obhájil, ale musel se nakonec sklonit před uměním Kamaru Usmana, který od něj titul na turnaji UFC 235 po jasném vítězství převzal.

To že bývalý držitel titulu není v pořádku doplnil i dalšími slovy: "Úchopy, držení si odstupu, odstrčení, síla, položení - to je vše teď mnohem složitější než obvykle.  Musím si být jistý, že jsem v pozici připraveného a úspěšného. Jednoho dne dostanu mistrovský pás zpátky. Ale musím se dostat do nejlepší formy."  Podle informací přímo z UFC se bohužel pro Woodleyho vyhledává Lawlerovi nový oponent.

Zdroje:  IG Tyron Woodley , tisková zpráva

Nejnovější články