Frenetickou přestřelku mezi Holtzmanem a Hyunem Maem ukončil lékař

Frenetickou přestřelku mezi Holtzmanem a Hyunem Maem ukončil lékař zdroj: Profimedia

Scott Holtzman se navrátil na vítěznou vlnu po ofenzivní smršti.

Veterán v lehké váze Scott Holtzman držel hezkou sérii tří výher, o kterou ale přišel lednovou prohrou s Nikem Lentzem. Teď ho čekal zápasník z Jižní Koreji Dong Hyun Ma. Ten lákal především na umění bojovníku z jeho země, kteří často předvádí atraktivní styl. Stačí si vzpomenou na poslední zápas "Korejské zombie" Chan Sung Junga.

Zápas začal jemným oťukáváním, které ale postupně Holtzman převedl ve velice agresivní styl a kdy Donga několikrát nepříjemně trefil. Hlavně jeho pravačka po necelých dvou minutách padla hodně slušně a jeho soupeři zničila stabilitu a on se ocitl na zemi. Tam ale nabral zbytky sil a dokázal se ubránit arm trianglu. Jeho opuchlé levé oko ale svědčilo o tom, jakou intenzitu inkasovaný pravý hák měl. Ke konci kola se dostali oba na nohy a Dong schytal další nepřijemnou kombinací a další pravou. I tohle ovšem ustál.

V druhém kole Dong Hyun Ma opět obdržel několik ran, ale sám dokázal něco vrátit a vznikla pěkna bitva, kterou ukončil až povedeným takedownem. Na zemi ale souboj moc dlouho nevydržel a soupeři si opět začali vyměňovat další údery, ve kterých byl přesnější Holtzman. Když už to vypadalo, ale vypadalo, že Dong konči, trefil skvělý levý hák a oponenta poslal na zadek. V tu chvíli začala opět frenetická výměna šílených bomb, která diváky přivedla do varu.

Všichni byli natěšení na to, co přinese třetí kolo, ale Holtzmanova přesnost a tvrdá pravačka si nakonec vybrali svojí daň a Dongovo oko o přestávce bylo naprosto zavřené a velikosti golfového míčku. Po důkladné prohlídce doktorem tak byla úžasná přestřelka ukončena ve prospěch Holtzmana.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články