Jak z akčního filmu, Alhassan sestřelil Itala kopem po 17 vteřinách

Jak z akčního filmu, Alhassan sestřelil Itala kopem po 17 vteřinách zdroj: Foto: Profimedia

Podívejte se na KO, které bude UFC vysílat ještě hodně dlouho v sestřizích

Ghaňan Abdul Razak Alhassan byl bez výhry tři roky. Po sérii tří porážek nastupoval proti Italovi Di Chiricovi s hlavou doslova na špalku. V případě prohry by si jistě balil kufry a opouštěl zklamaně UFC. Ukázalo se ovšem, že nehodlá nechat nic náhodě. Jeho první úder v zápasu totiž rozhodl o jeho vítězství a faktu, že ještě nějakou dobu v nejprestižnější soutěži světa zůstane.

Média favorizovala Di Chirica, nicméně ten se ani nestihl pořádně dostat do zápasu. Instinktivně zareagoval na Alhassanův pohyb, ten viděl Italovu odkrytou hlavu a poslal na ni drtivý kop. Di Chirico se zhroutil jako hadrová panenka, a i když měl stále otevřené oči, bylo jasné, že je po boji. Alhassanovi slouží ke cti i to, že na rozdíl od mnoha jiných bojovníků nešel po skoleném soupeři a když viděl, že je Ital mimo, zůstal jen stát a nepřidával další údery.

Pikantní je, že se tito dva muži dnes v kleci ani neměli potkat. Jenže Alhassanův soupeř Neto z turnaje odstoupil a stejně tak Di Chiricův protivník Khizriev. UFC se rozhodlo dát tyto borce proti sobě, a výsledek byl takovýto:

Zdroje:  Vlastní , UFC

Nejnovější články