Japonka Mizuki zvládla debut a vítězstvím otevřela hlavní kartu UFC Shenzhen

Japonka Mizuki zvládla debut a vítězstvím otevřela hlavní kartu UFC Shenzhen zdroj: Profimedia

Mizuki často ukončovala dříve ukončovala submisemi, tady se musela spokojit s výhrou na body. 

V prvním zápase hlavní karty se nám v ženské muší váze představila debutující Japonka Mizuki proti které nastoupila domácí bojovnice Wu Yanan.

Mizuki jako vyhlášená zemařka paradoxně začala první útočit údery, ale spíše šlo o takové testující. První kolo bylo spíše defenzivní a taktické a obě dvě bojovnice zkoušeli, co si smí dovolit a kde by mohla soupeřka povolit. Naprosto vyprodaná hala v Shenzhenu začala ke konci hnát svojí favoritku Wu Yanan kupředu a ta i díky své výšce rozdala více ran.

Ve druhém kole Mizuki přidala na důrazu a Číňankou dokázala otřást, sama se však vinnou horší obrany dostala v postoji do gilotiny, ze které se však poměrně rychle vyvlékla. Mohla tak pokračovat v tvrdých kombinacích, které nacházely své misto a Wu začal rychle docházet dech.Mizuki zvládla ubránit i několik pokusů o takedown.

První půlku třetího kola strávili bojovnice často v klinči, Japonka však stále dokázala držet tlak a rozdávala více úderů. V druhé půlce Mizuki začaly trochu rozptylovat rozpuštěné vlasy a Wu začala být hnána divokým skandováním publika a začala kombinovat a trefovat a dost se bodově vyrovnala. Nakonec to i k mírnému překvapení samotné Mizuki nezvládla a na body těsně podlehla.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články