Jessicu Andrade v zápase zradilo oblečení. Bála se, že se v oktagonu odhalí a kvůli tomu padla do pasti

Jessicu Andrade v zápase zradilo oblečení. Bála se, že se v oktagonu odhalí a kvůli tomu padla do pasti Jessica Andrade | zdroj: Profimedia

Nezáviděníhodnou situaci musela o víkendu v oktagonu řešit brazilská zápasnice Jessica Andrade. Soupeřka jí totiž při strhu neúmyslně posunula sportovní podprsenku a následně ji chytila do pasti v podobě submise.

Bývalá šampionka slámové váhy Jessica Andrade pořádně zariskovala, když svolila, že na uplynulé UFC Fight Night zaskočí za krajanku Tailu Santos do souboje s Erin Blanchfield, desítkou muší divize. Ta ale Brazilku zaskočila a už první kolo ovládla v poměru 2:1 na body. V druhé pětiminutovce pak přenesla boj na zem a tam až překvapivě rychle nasadila škrcení rear-naked choke.

"Není to výmluva, ale při tom pádu na zem, jsem se přestala soustředit. Protože když mi dala takedown, dala rameno pod můj top a prsa mi vyletěla ven. A když jsem rukou vracela prsa zpátky, v tu chvíli se jí podařilo spadnout. Ale to je součást tohohle sportu. Není to žádná výmluva. Měla opravdu velmi dobrou taktiku. Nebylo to schválně, prostě to k tomu patří, člověk musí být připravený na všechno," popsala Andrade perné chvilky a s nadsázkou dodala: "Měla jsem být připravena i na to, že kdyby se prsa odhalila, nechala bych je tak. Objevily se už tolikrát na tolika místech, neměla jsem se tím trápit." Svého času totiž byla aktivní na OnlyFans a třeba fotka, na níž pózuje zahalena jen UFC opaskem, doslova obletěla svět.

Prohra sice Jessice utnula sérii 3 vítězství v řadě, brazilská válečnice se ale od teď plánuje soustředit výhradně na slámovou divizi, kde by její postavení nemělo být nijak ovlivněno. Cesta zpět na trůn je tam navíc otevřenější, jelikož se šampionky v relativně pravidelných intervalech střídají.

Blanchfield se naopak důležitým vítězstvím katapultovala na třetí místo muší váhy, jíž pevnou rukou vládne Valentina Shevchenko. Tu čeká už za necelé dva týdny další obhajoba, teoreticky by se tak příště mohla za určitých okolností utkat právě s Erin, ona by sama by se životní výzvě vůbec  nebránila.

"Každý mě tak trochu podceňuje jen kvůli mému věku a tomu, že jsem v UFC ještě neměla hodně zápasů. Já ale vím, že ten zápas můžu vyhrát. Analyzuji její styl už roky, sledovala jsem jí od střední školy. Vím, že až se k ní dostanu, tak budeme mít dobrou taktiku a pás bude můj," věří si teprve 23letá Američanka, která zatím mezi profesionálkami nasbírala bilanci 11-1 a v nejslavnější organizaci ještě nepoznala chuť porážky.

Zdroje:  UFC , Agfight.com

Nejnovější články