Joe Rogan: "Nechápu, proč vyhodili Eliase Theodorou"

Joe Rogan: "Nechápu, proč vyhodili Eliase Theodorou" Joe Rogan | zdroj: Profimedia

Slavný komentátor a bavič má problémy s některými kroky UFC.

Joe Rogan je jedna z největších a nejoddanějších osobností UFC. To ovšem neznamená, že se vyhýbá kritice. Naposledy se do ní pustil ve svém podcastu JRE MMA Show, kde hostil Michelle Waterson.

„Jasně, jsem obří fanoušek UFC, k smrti tuhle organizaci miluju. Jsem šťastný a nikdy bych nic neudělal pro žádnou jinou organizaci. Nedokázal bych pracovat jinde. Ale nelíbí se mi, jak se některé věci vyvíjí. Je tu docela dost věcí, které se mi nelíbí. Vyhodili Eliase Theodorou. Jedna prohra proti Dereku Brunsonovi a oni ho vyhodí,“ rozohnil se Rogan. O propuštění kanadského bojovníka jsme psali více zde. „Vysvětlete mi to. Jak mi tohle vysvětlíte? Vždyť to nedává žádný smysl.“

Joe nebyl nikdy z těch, kdo by drželi jazyk za zuby. Často vyjadřuje své názory ať jsou pozitivní nebo negativní. Rogan je ale zároveň velká osobnost, jeho talk show pravidelně vyprodávají velké sály po USA a odběratelé jeho podcastů se počítají v milionech. Dana White to o jednom ze svých nejlepších analytiků a komentátorů ví, ale nechává tomu volný průběh.

Celé vyjádření se původně týkalo žebříčků v UFC, jejichž formování je pro mnohé zcela nečitelné. Následně ale přešel do kritiky dalších věcí. „Domlouvání některých zápasů mi vůbec nejde do hlavy. Prozatímní (interim) tituly jsou nesmysl,“ prohlásil. Tato oblast je mezi Roganem a Whitem delší dobu předmětem k diskuzi, sám Dana White už se nechal slyšel, že zřízení dočasných šampionů je prospěšné pro všechny strany a zejména pro bojovníky.

Je pravda, že přidávají samotné organizaci promo a měly by představovat jakousi vstupenku do boje o titul. Ani to už ale neplatí stoprocentně. Ani jedna z věcí se rozhodně nevyřeší a Roganův komentář nebyl součástí nějaké kampaně, ale jeho klasické debatování v podcastu. Můžete si ale poslechnout výběr z nejlepších Roganových momentů v UFC.

Zdroje:  Bloody Elbow

Nejnovější články