„Joker" Hermansson se nebojí, chce bojovat s Gastelumem nebo Romerem

„Joker" Hermansson se nebojí, chce bojovat s Gastelumem nebo Romerem zdroj: Profimedia

Jack "Joker" Hermansson, který pokořil brazilskou legendu Jacarého Souzu v rozhovoru pro podcast MMA Fighting’s Eurobash nastínil své ambiciozní plány ve střední váze UFC.

Jack Hermansson porážkou Ronalda Souzy uělal další krok ve svojí kariéře. Momentálně pokoukává po dalších zápasech. Nejradě by šel na Gasteluma nebo Romera, což sdělil americkému podcastu. Zároveň také zmínil twitterovou výzvu bývalého šampiona Chrise Weidmana, kterou kategoricky odmítl.

“Jsem teď až moc vybíravý na to, abych zápasil s Weidmanem. Rád bych bojoval s Kelvinem Gastelumen nebo Yoelem Romerem. Romero se teď domlouvá s Paulo Costou, takže si myslím, že jim zápas vyjde. Gastelum má po fightu, takže bude chtít přestávku. Myslím, že by mohli oba souhlasit se zápasem letos na podzim. To by bylo perfektní.” 

Romera Hemrnasson zmiňoval už na pozápasové tiskové konferenci. Domnívá se totiž, že on je vstupenka pro jeho titulový zápas a evidentně mu hodně leží v hlavě. “To je to, proč s ním chci bojovat,” řekl Hermansson. “Není to tak, že by to mělo být jednoduché, naopak mám pocit, že to bude nejtěžší zápas mojí kariéry. Ale jsem si jistý, že kdybych ho porazil, nemůžete mi odpírat šanci utkat se o titul. Jde porazit a to je důvod, proč s ním chci bojovat."

Zdroje:  MMA Junkie

Nejnovější články