Jon Jones: "Cormier by mě v těžké váze dokázal porazit, proto za ním nepolezu"

Jon Jones: "Cormier by mě v těžké váze dokázal porazit, proto za ním nepolezu" Jon Jones - DC Cormier, UFC 214 | zdroj: Profimedia

Dan Hardy ve svém youtubovém pořadu OpenMat MMA vyzpovídal neblaze proslulého šampiona polotěžké váhy v UFC.

Dan Hardy (bývalý bojovník a skvělý analytik) se zajímal o případný, už třetí, Jonesův zápas s Danielem Cormierem. „Nemyslím, že by se Cormier vrátil do polotěžké váhy," prozradil Jones, aktuální šampion polotěžké divize. Sám se za ním do vyšší váhové divize nežene.

"Pokud by mě někdo měl porazit, myslím, že on by měl největší šanci. Je to výjimečný sportovec a každý může prohrát. Jeho síla a výkonnost by mu v těžké váze nade mnou daly výhodu. Nedává smysl, abych mu čelil v těžké váze."

jones smith Anthony Smith na Jonese recept najít nedokázal, ale rval se jako lev celých 5 kol. | zdroj: Profimedia

Jon Jones naposledy porazil na body Anthony Smithe a čeká ho zápas proti Thiagu Santosovi na UFC 239. Vypadá to ovšem, že ho moc neřeší a vítězství bere jako jisté. "Thiago je agresivní, silný, nemyslím si, že musím něco měnit. Budu tím, kým jsem byl doteď," říka Jones. Připravuje se ale na to, že Santos bude zkoušet hodně kopat a zkoušet se zaměřit na jeho "kuřecí nožky" (to je Jonesův oblíbený vtípek, kdy se směje svým hubeným nohám a následně tomu, kdy s nimi napřiklad OSPmu zlomil ruku). Jones tak prý v kempu hodně pracuje na kontrole a stopování kopů.

Také se vyjádřil k důchodu Brocka Lesnara. "Byl to velký rytíř bojových sportů, pro mě je to zklamaní, dokázal neskutečně bavit lidi a myslím si, že celému sportu bude chybět."

Celý rozhovor v původním znění můžete shlédnout pod článkem.

Zdroje:  Youtube BT Sport

Nejnovější články