Junior Dos Santos vs. Francis Ngannou budou hlavní zápas UFC Minneapolis

Junior Dos Santos vs. Francis Ngannou budou hlavní zápas UFC Minneapolis zdroj: Profimedia

Zápas mezi Juniorem dos Santosem a Francisem Ngannou byl přesunut na 29. června.

Vinou zranění ruky Tyrona Woodleyho, které nedávno oznámil, se hlavní zápas večera proti Robbiemu Lawlerovi na turnaji UFC Minneapolis odložil na neurčito. Místo toho bude jako hlavní tahák působit dlouho očekáváný souboj těžkých vah Juniora Dos Santose a Francise Ngannou.

Ten byl oznámený na 6. července v Las Vegas na UFC 239, ale úplně původně se měl uskutečnit už v roce 2017. Necelý měsíc před byl ale zrušen kvůli Dos Santosovi. Ten byl usvědčen antidopingovou komisí USADA z použití zakázané podpůrné látky (PED) a byla mu okamžitě pozastavena činnost na jeden rok. Po téhle pauze se "Cigano" vrátil a v naposledy zastavil rozjezd mladého Taie Tuivasy. Ten poznal, že veterán UFC a brilantní boxer se jen tak před dravým mládím neskloní.

Francis Ngannou se vrací do módu "jedno kolo stačí." Po utrpení proti Stipe Miocicovi a ustrašnému výkonu proti Damienu Lewisovi Ngannou poslední dva zápasy vyhrál. Do minuty a knockoutem. V posledním navíc za 26 vteřin ukončil legendu Caina Velasqueze, který vinu dával svému koleni, které si zranil a ne kladivům, která Ngannou roztáčí.

Probíhají velké spekulace a očekávání, že vítěz tohoto duelu vyzve lepšího z titulového zápasu Cormier vs. Miocic 2. Lawlerovi se údajně hledá nový soupeř, ale zatím se s ním nikomu dalšímu do oktagonu nechce.

Zdroje:  MMA Junkie

Nejnovější články