Junior dos Santos vypadl z taneční soutěže a vrací se naplno k trénování MMA

Junior dos Santos vypadl z taneční soutěže a vrací se naplno k trénování MMA zdroj: Profimedia

Dos Santos se v brazilské taneční soutěži držel několik kol, teď ho však čekají přípravy na nadcházející duel s Curtisem Blaydesem. 

Bojovníci těžké váhy jsu často považování za neohrabané medvědy bez špetky obratnosti. To se snažil vyvrátit bojovník MMA Junior dos Santos, který se zúčastnil v domácí Brazílii televizní show „Dança dos Famosos“, což znamená v překladu „Tančím s hvězdami“.  V České republice běží podobný pořad pod názvem „StarDance“.

Bývalý šampion UFC dokonce dokázal obstát v několika kolech a dokonce této soutěži věnoval více času než smíšenému bojovému umění. „Cigano“ totiž měl v rámci největší americké organizace nastoupit v moskevském turnaji proti Volkovovi, ale nakonec vše odvolal z důvodu bakteriální infekce v noze (náš článek). Na taneční soutěž ale trénovat nepřestal.

Díky tomu dokázal proplout několika koly a byl vyloučen nejnižším počtem diváckých hlasů až tuto neděli. dos Santos se tak nyní přesouvá zpátky do USA, konkrétně na Floridu, kde spustí naplno přípravu na jeho nadcházející duel proti Curtisi Blaydesovi. Ten je naplánovaný na turnaj UFC Raleigh, který by se měl konat 25. ledna.

Pokud by vás mimo bojování zajímalo, jaké taneční výkony pětatřicetiletý fighter předváděl na tanečním parketu, můžete shlédnout dvě videa na twitterových odkazech pod naším článkem.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články