Luque s Pricem předvedli brutální tempo, souboj nakonec ukončil lékař

Luque s Pricem předvedli brutální tempo, souboj nakonec ukončil lékař Vicente Luque - Niko Price | zdroj: Profimedia

Vicente Luque a Niko Price předvedli na UFC 249 slušný tanec, ze kterého nakonec vyšel vítězně Brazilec.

Welterová váha. Brazilec Vicente Luque naposledy prohrál po šňůře sedmi vyhraných zápasů a hned vypadl z TOP 10 a jenom vítězství ho tam zase mohlo vrátit. To mu měla přinést odveta proti neřízené střele Američanu Niko Priceovi, nevypočítatelnému bojovníkovi, kterého už jednou dokázal porazit.

A hned první fight prelims karty začal ve velkém tempu. Price šel okamžitě do ofenzivy a rozdával jeden úder za druhým. Luque se nechtěl nechat zahanbit a to co inkasoval se okamžitě snažil vracet, ale v půlce prvního kola ho rozhodil trefený highkick na bradu. Price však toho, že je jeho oponent otřesený nevyužil a naopak těsně před koncem první části sám inkasoval tvrdý hák.

Druhé kolo probíhalo v podobném tempu a Price byl stále tím mírně lepším. Ve frenetickém tempu jeli však oba dva borci a postupně začali také oba dva v obličeji krvácet.  Tento "detail" ale neřešil a stále pokračovali bez sebemenšího zpomalení. Ve druhé rundě se i přes tento zápal nestalo ale nakonec nic vyloženě dramatického. 

Třetí kolo už ale takové momenty nabídlo a to především ze strany Luqueho, který postupně začal přebírat otěže a Price několikrát donutil ustoupit až k pletivu. Brazilský bojovník vycítil šanci a stále více tlačil, což vygradovalo v brutální levý hák, který Američana poslal k zemi. V tu chvíli rozhodčí přerušil boj a vpustil do klece doktora. Už při laickém pohledu na Priceovo oko, které bylo šíleně napuchlé a neměl šanci přes něj cokoliv vidět, bylo jasné, jak lékař rozhodne. Konec. 

Vítěz: Vicente Luque - 3.kolo (3:37) TKO 

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články