McGregor chce konečně bojovat i jinde než v baru, chystá se do klece koncem roku

McGregor chce konečně bojovat i jinde než v baru, chystá se do klece koncem roku Conor McGregor | zdroj: Profimedia

Irský bojovník má seznam soupeřů, se kterými by se mohl v oktagonu střetnout.

 

Conor McGregor už měl bojovat několikrát, ale vždycky se nakonec objevil důvod, proč to nešlo. Nejdřív trest, pak nevyhovující nabídky a naposledy mu v tom zabránila zlomená ruka. Teď už by snad měl být pomalu v pořádku a připraven bojovat. To také potvrdil v rozhovoru pro ESPN.

"Je na čase, abych do toho zase vlítnul," řekl McGregor. "Už dřív jsem byl ochotný bojovat skoro s kýmkoliv a připravoval jsem se na zápas na konec července, ale pak jsem si zlomil ruku. V té dobětto měl být Justin Gaethje, ale vše se hrozně rychle mění a soupeři přichází nebo odchází. Je to tvrdý a nevyzpytatelný byznys."

"Plno lidí by mě rádo vyhodilo a zapomnělo na mě. Už jen za to, co jsem v minulosti dokázal a za všechny ty momenty, které se zapsaly do historie." McGregor stále hledí nejvíce k odvetě s Khabibem Nurmagomedovem, ale rozhodně má i jiné favority. Určitě by neodmítl ani Nate Diaze, ale ten momentálně bude soupeřit s Jorgem Masvidalem, což Conor vzhledem k jeho soupeři nechápe, ale respektuje.

"Víte co, s Natem jsem strávil v oktagonu téměř 50 minut a byly to velmi intenzivní zápasy. Nate je prostě svůj. Jorge momentálně drží dvě výhry v řadě, což je poměrně bezvýznamné, když v lehké váze nepředvedl žádnou jízdu a má jen tuhle formu ve welteru. Nemyslím si, že je třetí odveta nereálná, ale pokud Nate nechce dokončit trilogii, tak s tím asi nemám problém. Nemůžu ho za to vinit. Podívejte se na to, co mezi námi bylo za fighty a jak jsme se zřídili. "

V poslední řadě ve svém listu soupeřů nevylučuje ani Hollowaye s Edgarem. "S Hollowayem by to byl také zajímavý zápas. K Maxovi chovám opravdu hodně respektu, opravdu ano. Prošel hodně boji a pořád jel dál a dál a dál a určitě je na vysoké pozici v mém seznamu. Ale víte, je tam také Frankie Edgar, protože má podobný styl jako Khabib. Tyhle typy bojovníků jsem vždycky chtěl, a také Frankie si zaslouží respekt."

Zdroje:  ESPN

Nejnovější články