Mezi šéfem UFC Danou Whitem a bojovnicí Cris Cyborg to pěkně vře

Mezi šéfem UFC Danou Whitem a bojovnicí Cris Cyborg to pěkně vře Cris Cyborg - Jessica Andrade | zdroj: Profimedia

Dana White ukázal, že nejde pro kritické slovo daleko a Cris Cyborg si to nenechala líbit.

Dana White v UFC nemá jen svoje koně, ale má i fightery...no, řekněme méně oblíbené. Mezi ně tento týden přibyla i Cris Cyborg.

Co se vlastně stalo? Prezident UFC White si na začátku tohoto týdne pustil pusu na špacír a celkem odhodlaně tvrdil, že on osobně by moc rád udělal odvetu mezi Amandou Nunes a Cris Cyborg, ale že druhá jmenovaná zarytě odmítá. Rovnou přidal i svoje vysvětlení.

"Myslím, že je docela zřejmé, proč Cyborg nechce tenhle fight,"řekl White pro TMZ. "Není to pro ní dobrá volba. Myslím, že Cris momentálně dospěla do bodu, kdy se bojí, že znovu prohraje. A znovu prohrát není něco, co by jí zajímalo."

nunes cyborg justino zdroj: Profimedia

Reakce na sebe nenechala dlouho čekat a když reportéři TMZ zkontaktovali Cyborg, tak i ona přišla se svojí troškou do mlýna. "Myslíte, že jsem překvapená, že Dana říká takové věci? Ani náhodou. Budu překvapená, až o mě Dana řekne něco hezkého. Dana White nikdy nevlezl do klece jako bojovník. Neví, co je to život bojovníka, protože on je promotér."

Na další otázky ohledně potencionální odvety s Nunes odmítla Cyborg odpovídat, protože se soustředí na víkendový zápas proti neporažené Kanaďance Felicii Spencer. "V sobotu bojuji, poté se klidně postavím jakékoliv otázce, kterou mi média dají. Nyní se soustředím na víkend a na můj další fight. Každopádně moji fanoušci vědí, kdo jsem a vědí kdy se bojím."

Zdroje:  tmz.com , Youtube TMZ Sport , tisková zpráva

Nejnovější články