Miocic knockoutoval Cormiera a vzal si zpátky šampionský pás

Miocic knockoutoval Cormiera a vzal si zpátky šampionský pás zdroj: Profimedia

Stipe Miocic to dokázal a po šílené bitvě slaví úspěch.

Titulový zápas těžké váhy a hlavní duel večera. Stipe Miocic znovu vyzval Daniela Cormiera, se kterým po těžkém vypnutí v prvním kole o šampionský pás přišel. Teď přišel o dost více připravený a to také přineslo své ovoce.

Ze začátku byl bez diskuze lepší Cormier, který také prokázal svojí neskutečnou sílu a stopětikilového Miocice zvedl do vzduchu jako pírko, aby s ním následně práskl o zem. První kolo bylo celé především o dominanci Cormiera a v tu chvíli asi nikdo nepochyboval, že titul obhájí.

Tady ale nastává chyba lávky, protože od půlky druhého kola se fight začal vyrovnávat a oba dva borci vypustili veškerou defenzivu. Nastala šílená přestřelka úderů, která přetrvávala i přes třetí kolo. Ve tvářích obou bijců už byly znatelné následky řežby a unavené pohyby naznačovaly, jak moc je toto měření sil vyčerpávající.

Miocic navíc začínal získávat nadvládu, kterou dokázal zužitkovat ve čtvrtém kole. Sérii úderů si Cormiera výborně zpracoval a necelou minutu před koncem kola dokonal dílo zkázy. Natlačil svého soupeře k pletivu a tam kombinací pravých a levých háků Cormiera doslova utloukl. Miocic si vzal svůj šampionský pás zpátky a my musíme uznat, že naprosto zaslouženě.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články