Mladé Maycee Barber stačily na TKO proti Robertson tři minuty

Mladé Maycee Barber stačily na TKO proti Robertson tři minuty Maycee Barber | zdroj: Getty Images

Barber sice dominovala, ale Robertson rozhodčí přesto ukončil nešťastně brzy.

Ženská muší váha. Jednadvacetiletá Maycee Barber nastoupila teprve do svého třetího zápasu v UFC, ale za svou kariéru neprohrála ani jeden z dosavadních sedmi. I to tuto sympatickou Američanku motivuje k tomu, stát se nejmladší šampionkou UFC.

Gillian Robertson, která je o tři roky starší, si můžou čeští fanoušci pamatovat z pražského únorového turnaje, kde porazila Veronicu Macedo. Už má také více zkušeností, ale evidovala do dnešního večera ve svých statistikách také tři prohry.

Duel začal velice svižně. Barber do toho vlétla hodně aktivně a okamžitě zabrala střed, odkud se snažila rozdávat jeden úder za druhým. Sama ovšem díky ofenzivnímu otevřenému stylu několikrát inkasovala, ale to ji vůbec nevadilo a dál Robertson nenechávala v klidu. Ta se sice dokázala na chvíli dostat do klinče, ale Barber se vymanila a tvrdými údery ji natlačila na pletivo.

A i přesto, že nebyla Robertson tolik otřesená, rozhodčí poměrně překvapivě zápas dvě minuty před koncem prvního kola ukončil. Barber byla rozhodně lepší a vítězství si nejspíš zasloužila, ale takhle rychlé ukončení bylo trochu unáhlené, což bylo vidět i ve tváři Robertson, která si se svojí soupeřkou sotva podala ruku. Výhra v 1. kole - Maycee Barber - TKO  

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články