Muž si počkal na UFC bojovníka na parkovišti, aby ho vyzval na souboj. Mladý fighter ale naštěstí zachoval klid

Muž si počkal na UFC bojovníka na parkovišti, aby ho vyzval na souboj. Mladý fighter ale naštěstí zachoval klid Bude Ian Garry druhým McGregorem? | zdroj: Profimedia

S nepříjemnou situací se musel potýkat Ian Garry. Mladý irský talent ale ukázal, že má na rozdíl od svého slavnějšího krajana emoce pod kontrolou.

Rostoucí popularita smíšených bojových umění s sebou pro bojovníky přináší i stinné stránky. Už zdaleka nejde jen o anonymní hatery na internetu a v poslední době se doslova roztrhl pytel s koledníky. O jednom takovém jsme před pár dny psali, když hloupým transparentem vytočil Dustina Poiriera a nebýt jeho manželky, došlo by nejspíš na pěsti, o což dotyčný muž nejspíš nestál.

Najde se ale i spousta takových, kteří zřejmě trpí přehnaným sebevědomím a klidně si to za bojovníky nakráčí do tělocvičny, aby tam pak byli navráceni nohama na zem. Po víkendovém turnaji UFC 285 si jeden takový "vyzyvatel" na parkovišti v hale počkal na Iana Garryho. 25letý Ir ale zachoval chladnou hlavu.

"Relax, relax," uklidňuje nahecovaného muže, který mu odpovídá: "Já jsem taky bojovník, tohle dělám!"

Nakonec mohl být rád, že se Garry nezachoval jako jeho idol Conor McGregor a nenechal se k fyzické potyčce vyhecovat. V oktagonu totiž chvíli předtím vypadal skvěle a zvítězil na TKO.

"Je mi úplně jedno, kdo bude další. Stačí mi jen, aby se proti mě někdo v oktagonu postavil a já mohl zlepšit svou bilanci na 12-0," řekl po zápase v rozhovoru pro BT Sport. Nakonec ale přece jen jedno jméno našel. "Rád bych na turnaji, kde bude Conor, bojoval s Wonderboyem, protože by to byl mnohem větší zápas. Nechci o něm mluvit špatně, mám ho rád. Ale podívejte se na ten můj dnešní zápas – ta moje délka, rychlost. Představte si mě s Wonderboyem, to by byla krása. A ne jen pro mě a pro něj, ale pro fanoušky by to byl fenomenální zápas." 

Pravděpodobně na něj ale nedojde, jelikož Stephen Thompson je ve welterové divizi na 6. příčce a UFC pravděpodobně bude chtít Garryho budovat pozvolna, protože má relativně velký hvězdný potenciál a mohl by být po McGregorovi další velkou irskou superstar.

Zdroje:  Betr Combat

Nejnovější články