Na zápas mezi Cody Garbrandtem a O´Malleym si zatím nechte zajít chuť, vzkazuje Dana White

Na zápas mezi Cody Garbrandtem a O´Malleym si zatím nechte zajít chuť, vzkazuje Dana White zdroj: Profimedia

V bantamové váze se nám začíná rýsovat hodně zajímavý zápas, zdá se ale, že si na něj budeme muset ještě pár let počkat.

O mladíkovi Seanu O´Malleym je slyšet čím dál tím víc. S narůstající popularitou začíná budit zájem také mezi svými potenciálními soupeři, kteří by rádi jeho slibně rozjetou kariéru trochu zbrzdili. Aktuálně se mezi fanoušky nejvíce řeší souboj s Cody Garbrandtem.

Z jistého úhlu pohledu by to dávalo smysl. Oba dva totiž na UFC 250 zazářili krásnými "walk off" knockouty. O´Malley pak v jednom z rozhovorů sebevědomě prohlásil, že jeho KO bylo lepší, s čímž samozřejmě Cody nesouhlasil a dal jasně najevo, že je velký rozdíl bojovat proti někomu z TOP 10 divize a soupeři mimo špičku UFC. Sám O´Malley je aktuálně "teprve" na 14.místě.

Porovnejte sami. Jako první Sean O´Malley:

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Fights.cz (@fights.cz),Čen 7, 2020 v 2:13 PDT

Jehož ale tak trochu zastínil svým KO v poslední sekundě kola právě populární "No Love":

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Fights.cz (@fights.cz),Čen 6, 2020 v 10:23 PDT

Vzájemné poměření sil ale v dohledné době nejspíš nepřipadá v úvahu. UFC si je totiž moc dobře vědomo "Cukříkova" hvězdného potenciálu a hodlá si ho budovat pěkně pozvolna.

"Je jedním z těch, na které upíráme pozornost už od Contender Series (pozn. televizní show UFC). Měl v uplynulých letech nějaké problémy (pozn. byl suspendován kvůli marihuaně), ale měl díky tomu šanci se uzdravit a máme ho zpátky," uvedl šéf UFC, že "Sugar" má v jeho očích skutečně hvězdný potenciál. "Problém však je, že byl pár let mimo. Je mladý, sotva začal, takže kam se teď bude ubírat dál? Musíme tomu klukovi dát ještě pár zápasů, než se dostane ke Codymu."

Sám "Sugar" ale předvídá, že se s Garbrandtem v budoucnu nevyhnutelně utká, až uzraje ten správný čas. "Jednou spolu budeme na sto procent bojovat. Je pořád dost mladý, takže si myslím, že by to mohl být za pár let velký tahák na pay per view kartě. On bude vyhrávat, já taky a máme sakra obrovský zápas."

Uvidíme tedy, zda se osud naplní a oba bojovníci se v budoucnosti utkají anebo hvězda jednoho z nich do té doby vyhasne.

Zdroje:  tmz.com , mmamania.com

Nejnovější články