Naskočené koleno započalo dokonalou bouři. Rekordman UFC přidal další KO do sbírky a na oslavu si sundal trenky

Naskočené koleno započalo dokonalou bouři. Rekordman UFC přidal další KO do sbírky a na oslavu si sundal trenky Derrick Lewis slaví vítězství | zdroj: Profimedia

Po roce a půl se "Černá bestie" opět dočkala a přidala další knockout do sbírky. V UFC už čtrnáctý, navíc nejrychlejší v kariéře.

Derrick "Black Beast" Lewis, držitel rekordu UFC v počtu knockoutů, přidal po roce a půl do sbírky další. Tentokrát na to potřeboval pouhých 33 vteřin, Marcose Rogeria de Limu překvapil na úvod naskočeným kolenem, které prošlo dvojitým krytem přímo na bradu. Brazilec putoval na zem, kde dokonalé bouři tvrdých úderů dokázal v krytu vzdorovat už jen pár vteřin.

Parádním vítězstvím Lewis vylepšil svůj rekord na 14 T/KO, zároveň se jednalo o nejrychlejší vítězství v jeho kariéře. Rozhodl se ho tedy oslavit po svém a sundal si zápasové trenky, které si ale na oficiální vyhlášení musel opět navléct.

"Řekl jsem si, že tam pošlu nějakou kravinu, jestli to vyjde a ono to sedlo," prohlásil pak do mikrofonu. "To stejné koleno jsme s koučem trénovali posledních 5 let." Dodal také, že už mu chyběl ten pocit někoho knockoutovat, naposledy se mu to totiž povedlo na konci roku 2021, když vypnul Chrise Daukause.

Poté Derrick přiznal, že mu zápasem s Limou vypršel kontrakt. "Uvidíme, co bude dál. Jsem teď volný bojovník, tak snad dostanu další smlouvu. Jestli ne, tak ne." Je ale jasné, že takového těžkotonážníka jako je on, UFC určitě nepustí.

Zdroje:  UFC

Nejnovější články