Nejtěžší soupeř, v jaké váhovce se vrátí? McGregor odpovídal na dotazy fanoušků

Nejtěžší soupeř, v jaké váhovce se vrátí? McGregor odpovídal na dotazy fanoušků Conor McGregor | zdroj: Profimedia

Hvězdný Conor McGregor odpověděl na několik dotazů od fanoušků. Myšlenky na návrat k zápasení se nevzdává, comeback prý bude velkolepý.

Přestože mu poslední dva zápasy nevyšly vůbec podle představ, zůstává Conor McGregor i nadále jednou z největších hvězd bojových sportů. On sám navíc věří, že v oktagonu ještě dosáhne velkých věcí. Kdy ale dojde na očekávaný comeback a kdo bude soupeřem, zatím není jasné. Letos už to ale nebude, "Notorious" má aktuálně napilno s natáčením akčního filmu Road House, v němž se zhostil jedné z hlavních rolí. Když má ale volnou chvilku, rád usedá ke Twitteru, kde povětšinou čpí síru na všechny strany. Tentokrát ale vyzval fanoušky, aby mu posílali na otázky.

"Hej šampione, jak to vypadá s nohou?" zněl jeden z prvních dotazů.

"Vzdálená vzpomínka. Mistrovští chirurgové a tým. Teď je z mé nohy smrtící zbraň."

"Příště welter (77,1 kg)?" zajímalo dalšího z fanoušků. Podle aktuálních Conorových fotografií to totiž vypadá, že nabral hodně svalové hmoty a dostat se na 70 kilo by pro něj aktuálně asi ani nebylo možné. "Rozhodně," přitakal irský bojovník.

"Co tě krom pásu nejvíc láká na zápasení v 77?" přidal se s doplňující otázkou další z uživatelů Twitteru. Ir odepsal, že se těší, až tam bude předvádět doslova klinické výkony, a dodal, že neukázal ze svých schopností zdaleka všechno.

"Na stupnici od 1 k legendární, jak legendární tvůj comeback bude?""Bude to největší comeback v dějinách sportu."

"Kdo byl tvůj nejtěžší soupeř?" zajímalo jistého Adama. "Nate," přiznal McGregor. Není divu, Diaz ho před šesti lety v kleci zaskočil neskutečnou odolností a doslova šokoval svět, když ho ve druhém kole donutil odplácat škrcení. V následné odvetě se pak Conor dost zapotil, aby po 5 kolech získal vítězství na body. Od té doby ve vzduchu visí uzavření trilogie, které ale bude muset počkat, neboť Nathan teď hodlá čeřit vody mimo UFC.

Další z fanoušků chtěl zase vědět, jestli v nadcházejícím souboji o titul lehké váhy (70 kg) McGregor favorizuje spíše Charlese Oliveiru nebo Islama Makhacheva. Jeho odpověď nepřekvapila. "Olly a snadno." Vzápětí ale dodal, že knockoutoval každého Brazilce, se kterým bojoval, a Charles nebude výjimkou.

Velké ambice a sebevědomí McGregorovi očividně stále nechybí. Za posledních 5 let ale dokázal porazit jen vyhaslého Donalda Cerroneho, takže by už výhru potřeboval jako sůl, pokud to ještě myslí s útokem na titul vážně. O soupeře ale každopádně nouzi nikdy mít nebude a místo v historii MMA, které pomohl zpopularizovat, mu už také nikdo nevezme.

Zdroje:  Twitter Conor McGregor

Nejnovější články