McGregor se nečekaně objevil na tréninku MMA. Je to tunová gorilla, smál se pošramocený trenér

McGregor se nečekaně objevil na tréninku MMA. Je to tunová gorilla, smál se pošramocený trenér Conor McGregor s trenérem Johnem Kavanaghem | zdroj: Profimedia

Po ošklivé zlomenině holeně se dával Conor McGregor rok dohromady, už je však zpět v tréninku.

Už je to přes rok, co Conor McGregor utrpěl v zápase s Dustinem Poirierem ošklivou zlomeninu holeně a prohrál tak jejich třetí vzájemný zápas na TKO v prvním kole. Ještě se zlomenou nohou dal v oktagonu interview a sliboval Poirierovi, že se vrátí a pomstí se mu.

To se však zatím nestalo a Conor se od té doby v kleci neukázal. Není se však moc čemu divit, protože irský bouřlivák musel na operaci, během které mu lékaři do holeně zavedli titanovou výztuhu a rekonvalescence si tak vyžádala delší čas.

Během té doby si McGregor užíval miliardářského života a sem tam se s fanoušky na sociálních sítích podělil o fotky z tréninků, jednalo se však o posilování či box. Zároveň Ir ale neustále komentoval dění v UFC a mluvil o svém návratu do klece. Doteď není jisté, kdy a jestli ještě vůbec, se Ir do oktagonu podívá, ale minimálně začal MMA opět trénovat, protože se po dlouhé době objevil v tělocvičně SBG Ireland u svého dlouholetého hlavního trenéra Johna Kavanagha.

"Nevím, jestli vidíte těch pár šrámů na mém čele,“ smál se Kavanagh během rozhovoru pro The Mac Life. „Objevil se překvapivě. Chytil mě pod krkem a musel jsem s tou tunovou gorilou odjet několik kol," stěžoval si na oko McGregorův trenér.

Narážel přitom na to, že Conor v posledním roce nabral hodně svalů a jen stěží by se teď dostával do pérové váhy (65,8 kg), kde poprvé ukořistil titul UFC. Podle všeho teď irský bojovník váží přes 85 kg, což by pro něj mohlo znamenat problém shodit i do lehké váhy (70,3 kg).

John Kavanagh byl ale každopádně rád, že se svým svěřencem mohl po dlouhé době absolvovat trénink: "Skvěle jsme si to rozdali. Myslím, že to bylo doslova poprvé, co jsem s ním grapplil od doby před posledním zápasem, takže už je to nějaká doba. Teď už je zase zdravý, zase je schopný dělat všechny aspekty tréninku MMA. Po tréninku řekl ‚tohle je den číslo jedna‘, ale já jsem mu řekl, že ne, že je to tak stotisícátý den. Měl krátkou pauzu, ale není to poprvé, co to takhle děláme. Jeho návštěva pozvedla náladu v celém gymu.“

I přes skutečnost, že Conor vyhrál v lehké váze UFC pouze jediný zápas, a to před 6 lety proti Eddiemu Alvarezovi, kterému tehdy vzal titul šampiona, stále jej UFC drží v žebříčku lehké váhy na 12. místě. Podrobnosti o jeho dalším zápase zatím žádné nejsou, ale McGregor se nechal slyšet, že by si rád zkusil odvetu proti boxerovi Floydu Mayweatherovi, se kterým před několika lety sice v ringu prohrál, ale za svůj výkon se rozhodně nemusel stydět.

Zdroje:  The Mac Life

Nejnovější články