Někdejší legenda MMA BJ Penn pokračuje v kariérním pádu, na Havaji tvrdě napadl cizího muže

Někdejší legenda MMA BJ Penn pokračuje v kariérním pádu, na Havaji tvrdě napadl cizího muže zdroj: Profimedia

Na útok někdejšího několikánásobného šampiona se podívejte na nepříjemném videu.

Zdá se, že v barech nemá momentálně konflikty pouze Conor McGregor ale také další zástupce (aktuálně) lehké váhy v UFC, BJ Penn. Ten už má svoji kariéru v organizaci téměř na sklonku a tak si to nejspíš potřebuje kompenzovat jinde. TMZ na svém YouTube kanále totiž zveřejnila video, které natočil host jednoho z havajských klubů. Na záběrech se mezi křičícím davem objevuje právě Penn, který sedí na zádech jiného může a freneticky ho tluče do hlavy.

Dle dostupných informací se navíc nejedná o první takovéto vystoupení a BJ je tímto chováním podle místních známý. Bývalý šampion dvou divizí má dlouhodobé problémy se sebekontrolou, což vedlo i k jeho rozvodu a mnoha obviněním od manželky ohledně jeho agresivního chování. Jeho znovuoživená kariéra je navíc na totálním ústupu. V UFC momentálně eviduje čtyři prohry v řadě a zbývá mu poslední nasmlouvaný zápas, který by měl odbojovat do konce roku. Dana White už před nějakým časem prohlásil, že další smlouva už mu nabídnuta nebude.

Penn byl sice už v roce 2015 jmenován do síně slávy UFC, vypadá to však, že jim zrovna nejlepší jméno nedělá. Ten samý rok byl totiž zatčený za napadení po rvačce před barem a letos mu byl zamezen styk s jeho přítelkyní a jeho dvěma dcerami. Údajně svoji družku dlouhodobě napadal a sexuálně zneužíval.

Update(18:29): TMZ se podařilo získat další video, které ukazuje jinou rvačku s tím samým soupeřem a také to, jak BJ ze začátku inkasoval několik slušných úderů a nakonec skončil on sám na zemi. Jednalo se nejspíš o domluvené pouliční boje neboli "street fighty." Nic na tom ale nemění míru agresivity a brutality, kterými Penn zakončil svůj první souboj. Profesionál by se takto rozhodně chovat neměl. 

Zdroje:  Youtube TMZ Sport , tisková zpráva

Nejnovější články