"Není moc lidí, které bych nesnášel tak jako jeho," prohlásil Masvidal po rekordním KO proti Askrenovi

"Není moc lidí, které bych nesnášel tak jako jeho," prohlásil Masvidal po rekordním KO proti Askrenovi zdroj: Profimedia

Jorge Masvidal si svého vítězství váží i díky malé osobní pomstě. 

Nejrychlejší KO v UFC.  Takové mety dosáhl Jorge Masvidal, proti v tu dobu neporaženému Benu Askrenovi (náš článek). Jako kdyby na to byl celou dobu připravený, jako by věděl, že Askren půjde hned po takedownu, tak sebejisté bylo koleno, kterým ho poslal k zemi. "Gamebred," jak je Masvidal přezdívaný, po zápase prozradil, že v tom bylo také hodně emocí.

"Není moc lidí, které bych nesnášel tak jako jeho," prozradil na tiskové konferenci čtyřiatřicetiletý borec "Mám za sebou přes 50 profi zápasů a vím, že on mezi ně patří. Navážel se do mé mužnosti, do mé kultury, do mého etnika. Kde jsou nějaké hranice? Proč se tohle vůbec dělá online? Je všechno v pohodě, když ostatní fighteři před zápasem řeší vaše vyznání, manželku a dokonce děti? Je to v pořádku?"

Jorge Masvidal - Ben Askren zdroj: Profimedia

Pro Masvidala je součástí vítězství i odveta za podobné sociální války, které opravdu hodně boutům předcházejí. "Ale po zápase už takoví hrdinové nejsou. Měli by se nad sebou zamyslet a říct si: 'Možná bych neměl vykládat takové sračky,´protože když se pak potkáme, tak mi za to zaplatí a budou se stydět za to, jak se ke mně chovali."

Askren na tiskovou konferenci nedorazil a zdá se, že nějaký čas nebude k dispozici. Jediný moment, kdy se k zápasu vyjádřil, byl jeho komentář na Twitteru, kde vše shrnul svým suchým humorem: "No, tak to stálo za prd." Podle šéfa UFC Dany Whitea by měl být fyzicky v pořádku.

Zdroje:  YouTube TheMacLife , tisková zpráva

Nejnovější články