Neporažený Adesanya před titulovým zápasem uznává kvality soupeře

Neporažený Adesanya před titulovým zápasem uznává kvality soupeře Israel Adesanya v sobě fanouška anime nezapře ani v oktagonu. | zdroj: Getty Images

Israel Adesanya údajně cítil, že se Derek Brunson bojí. Gastelum je pro něj fighter, který neustoupí. 

Kelvin se nebojí, v tom je nebezpečný” sdělil Adesanya reportérům na středečním otevřeném tréninku v rámci přípravý na titulový zápas střední váhy UFC 236. “To je to co mě na souboji s ním vzrušuje. Mexičani jsou známí tím, že mají duši bojovníků a on se prezentuje mexickým stylem MMA.” Israel narozdíl od Gasteluma, který neprojevil vůči Adesanyovi zrovna dostatek respektu, nebere svého soupeře rozhodně na lehkou váhu.

Adesanya ovšem netvrdí, že to bude nejtěžší zápas, za ten považuje konfrontaci s jeho idolem, Andersonem Silvou, v Austrálii. “Pro mé mladší já byl Silva vrcholem tohoto sportu,” říká Adesanya. “Takže když jsem ho porazil, bylo to, jako bych byl nejlepší na světě. Už jsem si to myslel dřív, ale musel jsem si to dokázat. Takže teď je vše ostatní snadné.”

Novozélanďan s nigerijskými kořeny tvrdí, že zná na Gasteluma recept.“Je to jenom o mě a o tom jak se v zápase budu hýbat,” dodává. “Není to po pravdě moc o Gastelumovi. On může dělat co chce, ale já ho donutím dělat to, co chci já." Adesanya zatím neprohrál jediný zápas a případná výhra by ho posunula na souboj s dalším neporaženým mužem v této váhové kategorii, s Robertem Whittakerem. A můžete si být jistí, že by se jednalo o obrovskou řežbu.

Zdroje:  MMA Junkie

Nejnovější články