Neskutečné! Zhang zničila Andrade šílenou smrští už po 42 vteřinách a je první čínskou šampionkou UFC

Neskutečné! Zhang zničila Andrade šílenou smrští už po 42 vteřinách a je první čínskou šampionkou UFC zdroj: Profimedia

Zhang na turnaji UFC: Shenzhen předvedla naprostý uragán a po právu pozvedla nad hlavu šampionský pás. 

Titulový zápas ženské slámové váhy a hlavní zápas večera. Brazilka Jessica Andrade nastoupila k první obhajobě poté, co před třemi měsíci práskla o zem s Rose Namajunas a získala svůj první šampionský pás. Proti ní nastoupila domácí Weili Zhang a Čína asi nemohla zvolit lepší vyzyvatelku, protože Zhang prohrála v MMA pouze svůj první fight a od té doby dokázala posbírat dechberoucí a neuvěřitelnou šňůru devatenácti výher v řadě.

A první kolo začalo hned zostra. Zhang do své soupeřky doslova vlítla. Vše zahájila tvrdými lowkicky ke kterým poměrně rychle přidala kombinaci ostrých úderů. Andrade se tím nechala vyhecovat, otevřela obranu a začala také útočit. To byla její největší chyba. Dostala několik loktů, a když jedním úderem promáchla, inkasovala také tvrdou pravou, která jí absolutně rozhodila. V tu chvíli si ji Číňanka chytla a začala ji nekompromisně ničit údery na hlavu a koleny do obličeje.

Brazilka se ještě celá otřesená dokázala vymanit a začala couvat přes celý oktagon, ale Zhang šla přímo proti ní a stále jí přidávala jednu ránu za druhou. To už Andrade nedokázala ustát a po 42 sekundách se sesunula vyřízena k zemi. Weili Zhang je po absolutně dominantním výkonu novou šampionkou muší váhy.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články