Ngannou využil první chybu a po minutě Dos Santose ukončil granáty

Ngannou využil první chybu a po minutě Dos Santose ukončil granáty zdroj: Profimedia

Francis Ngannou si bez problémů poradil s Dos Santosem a pomrkává po pásu šampiona.

Rychle, stručně a výstižně. Tak by se dal popsat zápas v UFC mezi Francisem Ngannouem a Juniorem Dos Santosem. Souboj v těžké váze byl opravdu krátký proces a africký bojovník zastupující barvy francouzské trikolóry si po minutě a pár vteřinách řekl o titulový zápas.

Francis Ngannou - Junior Dos Santos zdroj: Profimedia

Hned od začátku se jelo v rytmu agresivního útočení a Dos Santos tvrdým nízkým kopem málem rozhodl. Pak ovšem schytal pár úderů a po šedesáti sekundách a netrefeném overhandu nastala zkáza. Otočil se k svému soupeři zády a po zasypání kladivy rozhodčí Herb Dean duel ukončil. Brazilec ještě chvíli klečel na kolenou a zpracovával fakt, jak fatální chybu udělal. Ngannou bude čekat na výsledek zápasu Cormier vs. Miocic a dost pravděpodobně se utká s vítězem o titul.

"Zasloužím si titulový zápas? Moje odpověď je ano," řekl vítězný fighter na pozápasové tiskové konferenci. "Chci, abych dostal další kontrakt, věci se dají do pohybu a já se hned začnu připravovat. Jestliže DC vyhraje a rozhodne se skončit, tak je divize bez šampiona a já budu první na řadě."

Francis Ngannou - Junior Dos Santos zdroj: Profimedia

Dos Santos může na titulové hrátky momentálně zapomenout a po boutu si sypal popel na hlavu. "Myslím, že jsem se až moc věnoval strategii a nedával jsem pozor. Cítil jsem se dobře, ale udělal jsem chybu. Když cítíte možnost, tak vás občas hlad po úspěchu semele a pak za to zaplatíte hodně vysokou daň."

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články