Poatan zveřejnil video ze sparringu a poslal před odvetou výhružný vzkaz Adesanyovi

Poatan zveřejnil video ze sparringu a poslal před odvetou výhružný vzkaz Adesanyovi Alex Pereira byl na ceremoniálním vážení nepřehlédnutelný. | zdroj: Profimedia

Už jen necelý měsíc zbývá do titulové bitvy ve střední váze UFC a šampion se očividně nemůže dočkat, až svého rivala znovu porazí.

8. dubna se Alex "Poatan" Pereira a Israel "Stylebender" Adesanya již počtvrté střetnou na bojišti. První tři zápasy ovládl Brazilec a jako by znal přesný recept, jak na Novozélanďana vyzrát. KO z druhého vzájemného zápasu viděl před závěrečným dílem trilogie snad každý fanoušek bojových sportů. Adesanya se ale dušoval, že je vytržené z kontextu a do té doby na body jasně vyhrával. To se mu koneckonců dařilo i během posledního vzájemného utkání loni v listopadu. Jenže stačila jedna dobře trefená kombinace v poslední pětiminutovce a radoval se opět Pereira, který zvítězil na technické KO.

Adesanya se samozřejmě zlobil, měl za to, že se stále aktivně bránil a zvládl by tři minuty do konce zápasu přečkat. I proto trval na okamžité odvetě, na což vedení UFC samozřejmě kývlo, jelikož teď ve střední váze stejně nelze postavit zajímavější souboj. "Nikdy jsem nebyl motivovaný s tím chlapem bojovat, ale pro tenhle fight jsem na sebe vytvořil tlak. Čert vem pás, musím toho chlapa porazit, to je moje motivace, prostě ho porazit," pohovořil Israel o své motivaci na nedávné tiskové konferenci v Austrálii.

Není divu, Stylebender prostě není zvyklý prohrávat. V kickboxu se mu to z 80 zápasů stalo jen pětkrát, dvakrát navíc právě s Pereirou. V profesionálním MMA zatím poznal přemožitele dvakrát, Jan Blachowicz měl ale výraznou váhovou převahu, díky čemuž jej snadno kontroloval na zemi. Vypadá to ale, že Pereira si do rukavic schovává kryptonit, vždyť je jediným, kdo Izzyho ukončil před limitem a to hned dvakrát.

A vypadá to, že "Poatan" také o motivaci nemá. Nyní sdílel záznam z tréninku, na němž tvrdými údery totálně demoluje sparring parťáka. Do popisku přidal datum Adesanyova narození a k datumu, kdy se odehraje jejich další odveta, připojil emotikon rakve.

Dalším příspěvkem ale Pereira pro změnu pobavil. Jelikož se takřka nikdy nesměje a má po většinu času ve tváři výraz chladnokrevného zabijáka, na fotografie si pomocí fotomontáže přidal zářivý úsměv od ucha k uchu a doplnil popisek: "Když si vzpomenu, že už zbývá jen měsíc do zápasu." (VIDEO)

Startovka UFC 287 zatím vypadá takto:

Alex Pereira vs. Israel Adesanya

Gilbert Burns vs. Jorge Masvidal

Kevin Holland vs. Santiago Ponzinibbio

Raul Rosas Jr. vs. Christian Rodriguez

Rob Font vs. Adrian Yanez

Chris Barnett vs. Chase Sherman

Steve Garcia vs. Shayilan Nuerdanbieke

Ignacio Bahamondes vs. Nikolas Motta

Michelle Waterson-Gomez vs. Luana Pinheiro

Michael Chiesa vs. Li Jingliang

Gerald Meerschaert vs. Joe Pyfer

Jaqueline Amorim vs. Sam Hughes

Kelvin Gastelum vs. Chris Curtis

Cynthia Calvillo vs. Lupita Godinez

Zdroje:  Alex Pereira – Instagram

Nejnovější články